Hur till Stopp Problem Barking

Om du läser detta, det finns en god chans att du är en sällskapsdjur ägare med ett problem Barker. Jag ska ge er några utbildning tekniker och tips om hur du får din hund att sluta skälla.
Först, låt oss diskutera varför din hund skäller. Det är naturligt för hundar att skälla, men när det blir överdrivet, kan det vara ett problem. De flesta hundar skälla eftersom de är uttråkade. Ja, det är verkligen så enkelt. Medan alla hundar behöver stimulans och uppmärksamhet, är det inte möjligt för de flesta av oss att underhålla våra älskade husdjur hela dagen. För att kompensera för detta, ös vi dem med kärlek och uppmärksamhet så snart vi vandrar i dörren. Naturligtvis är det verkar som detta skulle lugna din hund, men det är det värsta du kan göra för att skälla. Jag har en Chihuahua som jag älskar innerligt, och jag vet alltför väl hur lätt det är att glömma att de inte är människor, men hundar, och du måste ha detta i åtanke vid träning en hund. I hans ögon, om du är duscha honom med all denna uppmärksamhet, så det måste ha varit en stor sak som du var borta!
Nu när vi vet varför vår hund skäller, och vi förstår att han inte kan läras som en människa, hur kan vi vända det vi har börjat? Heres några tekniker du kan prova. Jag rekommenderar att du börjar utbildningen när du har ett par timmar under dagen att spendera med din hund och kommer inte att lämna under en längre tid.
Det första du bör prova är att se till att din hund matas, har tillgång till färskt vatten, och är bekväm. Kontrollera också att han har något att sysselsätta honom medan du är borta, någon intressant tuggleksak kommer att göra susen. Låt TV: n eller radion. Hålla din hund på ett säkert ställe, inomhus om möjligt, där han kommer att vara fria från yttre distraktioner som andra hundar eller djur, människor och bilar. Om detta inte stoppa problemet helt och hållet, och kom ihåg att det kan ta mer arbete för äldre hundar, läs vidare.
Se till att varje dag, du ger din hund lite tid att spela ensam. Han behöver inte din uppmärksamhet hela tiden. Du bör hålla upptagen och för dig själv, och låt din hund göra detsamma. Detta kommer att ge honom tid att lära sig att sysselsätta sig, men ser du regelbundet kommer att hålla honom från att bli orolig.
Här är ett annat scenario. Du lämnar för arbete och din hund räknar med att han kommer att vara ensam hela dagen. Detta kan göra honom orolig, och så skällande börjar. Vänta tills en dag då du har lite ledig tid. Medan hunden tittar, steg utanför dörren. Inte berätta för din hund adjö, inte klappa honom, och inte ge honom en behandling. Du måste helt ignorera honom. Innan hunden får en chans att sakna dig, gå lugnt tillbaka i dörren, återigen ignorera honom. Vänta några minuter och när allt är lugnt sedan ge din hund en behandling och tillgivenhet. Detta kommer att lära honom att du kommer att komma och gå, och att det inte är en stor sak. Din hund måste förstå vem som är hans flockledare och speltid kommer att vara på din tid.
Distrahera din hund när skällande har startat. Så fort han börjar skälla, göra en störande, men inte hotfull, buller. Ta hans sinne bort av vad det var som gjorde att han börjar skälla. Om denna teknik inte fungerar, då du gjorde behöver för att få lite mer drastisk. Lär din hund att skälla lika något obehagligt. Vatten i sprayflaska fungerar bra för detta. När din hund börjar skälla, spraya honom lätt, men tillräckligt för honom att märka, i ansiktet. Upprepa ordet Tyst! eller Tystnad! så snart du spraya. Välj ett ord så att du inte blandar ihop din hund. Behåll lugnet, påstridig, och kom ihåg att din hund läser ditt kroppsspråk.
Kom ihåg att inte alla teknik kommer att fungera för varje hund, men om du är konsekvent med den utbildning du kommer att belönas med en hund som är glad att se dig och väntar tålmodigt på din återkomst. Men om inget hjälper trots alla dina ansträngningar, eller om din hund fortskrider till morrande eller bita, alltid konsultera en professionell tränare eller veterinär.

Gemensam Sötvatten och tropiska sjukdomar fisk: Symtom, orsak, behandling och förebyggande
Huvud och hals Bölder Funna hos hundar
Enkelt och roligt hemlagad valp leksaker
De många glädjeämnen i Tarantula Ägande
Varför är min Pet sådan picky eater?
Var kan Adoptera din nästa katt
Tre platser i och runt Knox County Tennessee att adoptera en katt i juni
Ceder hund Barn med veranda
AKC erbjuder ett program för blandras hundar
Hur Re-Hem ditt husdjur när det är ett absolut måste
Black Creek

Leave a Reply