Hur till Stopp Nattetid jama i Cats

Katter är roliga små varelser. Ibland är de mest kärleksfulla djur, andra gånger de verkar ointresserad. De kan vara lekfull, kärleksfull, tröstande, och ibland petiga. Vissa katter även “prata” i vägen för jamar att få uppmärksamhet av sina ägare. Detta kan vara fördelaktigt i vissa fall, men en hårig katt är glada jamar kan snart förvandlas till en vaken mardröm när det håller deras ägare uppe hela natten. Om du upplever en katt som gillar att festa hela natten och sover hela dagen, kan den börja sakta att nagga på kärlek du känner för din fyrbenta vän, och även stjäla många en timme av fredlig sömn.
Den vanligaste orsaken till natten jamar är helt enkelt leda eller ensamhet. Katter är inte strikt nattaktiva, men det faktum att deras nattliga syn är så skarp ger en inblick i de föredrar att vara vaken på kvällen. Ett sätt att bekämpa tristessen är att ge din katt med leksaker som kommer att distrahera och underhålla dem. Om din katt redan har leksaker, kan sätta undan en favoritleksak och ta ut det innan du somnar att hålla katter underhöll och distraherad. Om ensamhet är den skyldige för natten noisiness, prova att ge din katt en hel del kärlek precis innan du somnar. Avsätt 15 minuter strikt för petting och leka med dem för att överbrygga tiden fram till morgonen. Om du inte är bekväm med att ha en katt i sängen, överväga att inrätta ett utrymme nära sängen där din katt kan koppla av och bli nära.
En annan orsak till natten jamar hos katter är ålder. Äldre katter upplever några hörselnedsättning, eller ens några katt demens, ofta mjau eftersom de är osäkra på sin omgivning. Yngre katter kan uppleva även detta om de har flyttat till en ny miljö. En möjlig lösning på detta är att placera en otvättad t-shirt som du har bärs i ett par placerar din katt är känd för att sova. De kommer sannolikt att lukta din bekant doft och känna sig trygga.
Dessutom är katter också känt att jama på natten på grund av hunger, törst, eller förändring av rutin. Det är viktigt att hålla vatten fylld, och torr mat tillgänglig. Om din katt är van att äta mycket tidigt på morgonen, kan de väcka dig mitt i natten av hunger. Prova att mata dem våtfoder precis innan sängen, snarare än första sak på morgonen. Detta kan ha en katt mätta genom kvällen så att de inte kommer att vakna du med sina hunger tjuter. Likaså ibland katter börjar jama i protest om det finns en förändring i rutin. Till exempel, om en katt används för att sova i ett visst rum kan en stängd dörr framkalla högljudda protester. Även om deras kattlådan är tillgänglig eller inte har rengjorts, kan katter kommunicerar sitt missnöje i form av sena klagan.
Katter tenderar också att hålla en ganska strikt schema för att vara fyrbenta husdjur, alltså. Om deras ägare vaknar en viss tid under veckan för arbete, kommer en katt fastställa sina interna klockor att lägga till en refräng till en väckarklocka. Detta är charmiga under veckan, men tidigt söndag serenader från Fluffy blir irriterande efter ett tag. En möjlig lösning är att tillfälligt vakna tillräckligt länge för att mata katten, innan du går tillbaka för att sova. En annan lösning är att investera i ett vitt brus maskin eller öronproppar för att överrösta ljudet av en katt ihållande jamar. Undervisning en katt som du alltid kommer att svara på deras midnatt jamar rekommenderas inte. Förutsatt att du har skapat en miljö där deras känslomässiga och fysiska behov tillgodoses, tränar en katt att veta att du kommer att belöna deras ihärdighet ofta slutar med katastrofala resultat.
Katter kan också drabbas av ångest, som människor kan. Det finns även vissa mediciner på marknaden som används för katter som mycket små doser av Valium. Om du känner dig osäker med medicinering, prova ett naturläkemedel som Bachs Flower Remedies. En rekommendation är Rescue Remedy av Bach. Det är en tinktur placerad av en pipett i en djurets mun. Det är alla fysiska och hjälper till att åstadkomma en känsla av lugn. Kattägare kan använda den även för att hjälpa behålla lugnet genom sin katts ihållande natten jamar. Fråga din veterinär innan du ger din katt någon medicin.
Slutligen anser att det kan vara något medicinskt fel med din katt, om jamar har kommit till stånd plötsligt, eller låter drastiskt annorlunda än deras vanliga jamar. Något kan paining din katt, och de kan försöka kommunicera att genom sina meows. Kom ihåg att jamar är hur din katt kommunicerar med dig, så kunde en läkarundersökning vara fördelaktigt att finna en lösning. Katter kan vara ovärderliga följeslagare, men de kan också förbrylla och rent omintetgöra sina ägare. Dock är nattetid jamar mycket vanligt och i många fall, kan åtgärdas.

Fördelar och nackdelar med att äga portugisiska Water Dogs
Caboodleranchen – Ponte Vedra Beach, FL
Skador av huskatter för miljö
Direkt från hästens mun: Tips för korrekt Equine Dental Care
Så att tala om tid genom att titta på en hunds beteende
Skötsel av din Pomeranian valp
Vad är en utställning?
Hjälp! Min katt slutade äta, vad ska jag göra?
Vad du bör veta innan Komma din Porcupine Puffer
Bästa Hundar för Män
Hur du tränar din hund att inte dra på ett koppel

Leave a Reply