Hur ta hand om Land eremitkrabbor

Eremitkräftor är mycket nyfiken, animerade, och roligt varelser. Som en exotisk art eremitkräftor kräver vissa material som normalt inte behövs av din typiska husdjur. Trots detta faktum eremitkräftor kan göra underbara djur.
När du har beslutat att en eremitkräfta är rätt husdjur för dig genom lämplig informativ forskning bör du göra vissa husdjur du väljer är frisk. Välj först en veterinär som specialiserat sig på exotiska husdjur innan du köper ditt husdjur så att du inte är kvar klättra och slösa dyrbar tid när en situation eller nödsituation uppstår. Kontrollera att din eremitkräfta är aktiv, innehåller alla 3 par promenader ben (oskadad och fullt fungerande), har en oskadad skal som täcker både huvudet och bröstkorgen, och att det inte finns några synliga fel eller parasiter.
HANTERING din eremitkräfta: Det är bäst att inte hantera din eremitkräfta för mycket för att undvika att betona dem. När du hanterar dem försiktig eftersom de har förmågan att leverera en smärtsam nypa.
Beteende: Eremitkräftor är naturligt aktiva, nyfikna och sociala varelser. De älskar att utforska sin omgivning och njuta av företaget av andra eremitkräftor. Vid placering ihop dem är det viktigt att de är ungefär samma storlek. Större eremitkräftor har varit kända för kannibalisera mindre tank kompisar. Fighting är vanligt bland krabbor i olika storlekar som kan få dem att skada varandra.
Bostäder: Eftersom eremitkräftor vanligtvis kommer från varma, tropiska klimat de behöver en varm, fuktig miljö att ge dem idealiska levnadsförhållanden. Det rekommenderas starkt att krabba ägare ge sina krabbor med ett glas eller plastbehållare inte mindre än 10 liter utrustade med ett lock för att förhindra flykt av både fukt och ditt husdjur krabba! Ju större tank bättre och lyckligare ditt husdjur eremitkräfta kommer!
Sängkläder / substrat: Sand är den mest rekommenderas substrat för din eremitkräfta eftersom det ger dem en möjlighet att gräva som är ett naturligt beteende bland denna art. Det är mycket viktigt att krabba ägare initialt skölja, torka och baka sand på 300 grader F för att sterilisera den för att skydda ditt husdjur krabba från alla osynliga faror som lurar om.
Det finns också olika typer av fibrer sängkläder inklusive de gjorda av kokos baserade material som är idealiska för ditt husdjur krabba också. Denna typ av strö mals ned till en fin jord-liknande substans och återigen ger ett idealiskt substrat för din krabba att gräva i. Krossad korall är också ett bra medium. Eremitkräftor tenderar att föredra sanden när de ömsat så det kan vara en bra idé att ge dem ett par olika substrat med sand ingår att säkerställa deras fortsatta hälsa och lycka.
Använd ALDRIG grus eller kutterspån. Dessa ämnen är hårt på ditt husdjur krabba är svaga ram och inte ge dem möjlighet att gräva.
TEMPERATUR: För optimal hälsa temperaturen i tanken bör vara mellan 72 och 80 grader Fahrenheit (22-27 grader Celsius). En temperaturgradient bör finnas i tanken så att krabba kan flytta från ett område till ett annat för att värma upp och kyla ner. Placering värmelampor i ena änden kan stöd i denna strävan. Rådgör med din veterinär eller en eremitkräfta specialist för ytterligare detaljer och information.
Lägre temperaturer kan skada och försvaga eremitkräftor gör dem mer mottagliga för ohälsa och sjukdom. En termometer krävs i tanken för att bibehålla adekvat temperaturavläsningar. Under tank värmare, lampor, eller en kombination av båda kan användas för att bidra till att upprätthålla en lämplig tanktemperaturen för ditt husdjur.
Luftfuktighet: Eremitkräftor faktiskt andas genom gälar som är ansvariga för syre utbyte. Den rätta fuktigheten i en tank är oerhört viktigt eftersom det ger för syre utbyte och därmed om luften är för torr ditt husdjur krabba kommer att kvävas! Fuktigheten inuti tanken bör vara mellan 70-80%. En hygrometer (luftfuktighet meter) krävs för att övervaka luftfuktighet ordentligt.
Undvik hög luftfuktighet, eftersom det kan främja svamp-och bakteriella utväxter som är farliga för din hunds hälsa. En vatten skålen kan hjälpa att hjälpa upprätthålla luftfuktighet samt ett sätt för din krabba att svalka när det behövs. Placering av en svamp i vatten skålen kan hjälpa under dessa omständigheter.
CAGE Inredning: * 2 vattenskålar – en med saltvatten (ingen bordssalt) och en med sötvatten (de-klorerat). Se till att skålarna är grunt nog att förhindra drunkning men djupt nog för din krabba att komma in och njuta. De bör också vara icke-tippbar och lätt att rengöra.
* Matskål
* Trä stockar, drivved, stenar, korall, etc. för klättring ändamål att hålla din krabba underhöll.
* Konstgjorda växter för ökad miljö (regelbundet byta ut objekt och flytta runt dem till topp din krabba intresse och hålla honom aktiv).
* Vatten måste de-klorerat.
* Massor av olika storlek skal till din krabba att flytta in när han eller hon växer bör tillhandahållas. Tänk dig att bära ett par skor som var 2 storlekar för liten eller en hatt 2 storlekar för stora … inte en trevlig känsla eller erfarenhet!
Föda: Välj en välbalanserad kommersiell mat utsetts speciellt för mark eremitkräftor. Konsultera en veterinär som specialiserat sig på exotiska husdjur eller en eremitkräfta specialiserade i denna fråga. Det är viktigt att komplettera sin kost med färska livsmedel såsom mango, bananer, äpplen, vindruvor, jordgubbar, morötter, gräs, kex (lågt till inget salt), artemia, kokta ägg, etc. för att främja optimal hälsa. Alltid ge din eremitkräfta dessa objekt med måtta och se till att dessa livsmedel är fria från bekämpningsmedel och andra giftiga kemikalier.
Kalcium är en mycket viktig del av din eremitkräfta diet eftersom det garanterar hälsa och styrkan i hans exoskelett. Ta bort all överbliven mat för att förhindra förruttnelse, tillväxt av bakterier och mögel som är giftiga för ditt husdjur krabba.
Alltid rådgöra med en veterinär som specialiserat sig på exotiska husdjur eller en eremitkräfta expert för ytterligare detaljer, fakta och information om hur man korrekt att ta hand om ditt husdjur eremitkräfta. Dessa fantastiska små varelser kan ge stor glädje i ditt liv. Jag önskar dig och din nya husdjur det bästa i hälsa och lycka!

Hur borstar din häst ordentligt
Min ständiga följeslagare
Mina tre Dog
The Warrior
Tecken av urinvägsinfektioner i din katt
Pet Säkerhetstips för Halloween
Fem skäl varför du ska hålla din hund hemma
Juni är Adopt-A-Cat månad
Casual Dog fredagar
Reptiler och hur att hysa dem
Hund Love Poem

Leave a Reply