Hur ta hand om en äldre inkontinent hund

På många sätt är min 13-åriga gula lab, Jessie, fungerar fortfarande som en valp. Hon är glad att gå för hennes dagliga promenader, hon entusiastiskt Chows ner hennes torrfoder, hon älskar att ha öronen repad ~ och hon har olyckor på golvet som hon gjorde när hon var valp. Jag har hittat några enkla sätt att göra Jessie bekväma och hålla huset rent också.
År sedan hade jag en £ 8 pudel mix som blev inkontinent på hans ålderdom och lösningen var enkel. Jag köpte en blöjor dussin trasa och skär ett hål i materialet för svansen att passa igenom, och sedan fästs blöjan med två blöja stift. Min hund, Jessie, en £ 95 Labrador retriever, dock, och jag behövde en annan lösning. Jag köpte flera kvinnliga Pet Bloomers online från Dr. Foster och Smith (en online sällskapsdjur produkter företaget). Webbplatsen har en storlek diagram som hjälper dig att storleken ditt husdjur enligt midjemått. Pet Bloomers har en absorberande foder sys inuti men jag hittade mer absorptionen behövdes för Jessie och använt Pet Bloomers mer som ett skal för att hålla en trasa blöja på plats.
Jag hittade också SnuggEase Tvättbara Dog Blöjor på en annan online sällskapsdjur leverans butik som heter Senior Pet Products. Den SnuggEase fungerar bra som ett skal med trasa blöja också. Jag gillar verkligen de kardborrbanden på SnuggEase Dog Diaper – det är passar fint runt Jessie midja och håller allting säkert på plats.
Doggie blöjeksem kan vara ett problem! Jag har hittat Petco s Quick Bath Tushee Wipes fungerar bra mellan bad att hålla Jessie lukta sött. De Tushee Wipes är säkra att använda på sin botten och är speciellt gjorda för inkontinenta och äldre hundar.
Äga en äldre inkontinent husdjur innebär en del utmaningar – men inget som inte kan hanteras. Jessie har tillbringat hela sitt liv bara älska mig så ta väl hand om henne i hennes ålderdom är något jag är glad att göra. Hund älskare Carolyn Alexander skrev: Dog ägande är som en regnbåge. Valpar är glädjen i ena änden. Gamla hundar är skatten på den andra.

Batfish för akvarier Hem Marine
En hund är en Master
Hur man håller husdjur Safe från Mountain Lions
Produkt granskning: PetSafe No-Bark Dog Collar
Parasiter – 5 inre parasiter Din hund kan kontrakt
Jakthundar föds upp för jakt
Korrekt Dog Park Etikett
Ta hand om ditt husdjur kanin
Välja en sällskapsfåglar
Bästa Hundraser för allergiker
Att välja rätt husdjur för ditt barn

Leave a Reply