Hur ta hand om dina hundar på sommaren

Vi älskar alla våra husdjur och vi vill vad som är bäst för dem. Sommarmånaderna kan vara ganska olycklig för våra hundar om vi inte gå ut ur vårt sätt lite för att rymma dem under de varma, fuktiga dagar.
STEG 1: Det är viktigt att ge dina hundar mycket motion, men man vill se till att du gör det på bästa möjliga tid, så att de inte blir överhettade när de är utanför. Om du har tur nog att ha gott om utrymme inuti ditt hus för din hund att spela, då stor. Annars, om du spelar med dem utanför det är bäst att plocka tidigt på morgonen eller kvällen timmar när det är den kallaste delen av dagen.
STEG 2: När man går eller ta dina hundar någonstans, kom ihåg att asfalt (trottoarer, vägar, uppfarter, etc.) kan vara mycket varmt under dagen och det kan bränna sina tassar, så försök att hålla dem i gräset eller plocka dem så att du inte behöver höra att sorgliga, lite wimper!
STEG 3: Om du tar dina hundar med dig i bilen se till att du inte har några ärenden där du måste lämna dem inne med luftkonditionering och motorn. Köra genom en drive-thru på banken eller en snabbmatsrestaurang är bra så länge du stannar i bilen med luftkonditionering på också. Annars är det bäst att lämna ditt husdjur hemma om du måste köra inne i en butik eftersom det kan snabbt få olidligt varmt för dem i några minuter och de har ingen möjlighet att undkomma situationen.
STEG 4: När du är utanför försöka hitta några trevliga skugga för dina hundar att lägga sig i när det blir för varmt. Att inte tala om att de förmodligen skulle älska att ha en nära vattenslang med så du kan enkelt kyla dem och leka med dem också.
STEG 5: Se till att alltid ha färska (och om möjligt kallt) vatten tillgängligt, så att de inte blir uttorkad. Våra kroppar (människor och djur) består nästan uteslutande av vatten så detta är särskilt viktigt för dig att komma ihåg. Det är lätt för oss att rusa till köket för att få ett glas vatten när vi är törstiga, men våra stackars söta djur måste förlita sig på oss att komma ihåg att hålla dem väl hydrerad! Så när du får dem redo för en resa se till att få en hund skål och flaska vatten längs så att du alltid har något för dem att dricka.

Omsorg om Aged Horse
Guide till att köpa en hamster
I försvar av Chained hund och ägare
Kaytee Morot Nibblare: A Nice övergång från Timothy Hay & Cubes Alfalfa
Animal Dumpning
Allt om rasen: Kanadensiskt Pekare
3 Halloween Tips för hundägare
Hur stoppa din hunds Barking Habit
10 Viktiga tips för att lära din hund att simma
Historien om Dalmation som en brand hund
Vad du bör veta om Feline Osteosarkom

Leave a Reply