Hur ta hand om din häst under vintern

Vintern kan vara en hård tid på året för människor och husdjur lika. Precis som din hund eller katt, kommer din häst behöver lite extra skydd och försiktighetsåtgärder som vidtagits under den kalla vintern. Följande är några tips på hur du håller din häst frisk och lycklig under vintriga månaderna.
Hur ta hand om din häst under vintern Tips:. 1) Du kan behöva öka din hästs dagliga kostkrav för att kompensera för den energi som förbrukas för att hålla honom eller henne varm. Rådgör med din veterinär på detta ämne.
(_/2) Att förhindra att is bollar från att bildas i din hästs hovar som kunde lämna honom eller henne ur balans eller möjligen till en benskada använda en icke-minne matlagning spray eller vaselin på undersidan av hoven.
(_/3) Rengör din hästs hovar regelbundet för att förhindra att is bollar från att bildas igen för att förhindra eventuell ben eller hov skada.
(_/4) Placera extra sängkläder mot dörrar i spiltor eller lador för att förhindra drag från smyga in
5 Vid utövandet av din häst se till att använda en övning blad för att förhindra att hästens muskler blir för kallt och resulterar i obehag eller skada.
6. Vid utövandet av din häst undviker leriga eller isiga områden. Kontrollera att det område där du kör eller tränar din häst har bra fotfäste.
7 Alltid svalna en häst ordentligt. Aldrig lämna dem svettig eller fuktig.
8 Innan du placerar en bit i hästens mun värma upp. Använd varmt vatten eller din hand kommer att göra.
9 Ge din häst med en tillräcklig skydd mot elementen när han eller hon är bosatt utanför i betesmark.
10% Undvik klippning din häst hår om möjligt under vintermånaderna. Hästens växa en naturlig isolerande skikt som hjälper dem att behålla kroppsvärmen mycket effektivt.
11 Täcke kan vara en bra idé, särskilt för hästens vars hår har klippts eller som är bosatta i ett stall. Se till att rutinmässigt ta bort filten och borsta hästens päls för att undvika risken för obehag och andra problem. Detta kommer även att låta dig möjlighet att kontrollera eventuella skador.
12.) Kontrollera om din häst är frossa. Det är en bra indikator på att han eller hon inte är tillräckligt varmt. Du kan behöva ge dem en filt.
13 Se till att din häst har alltid tillgång till färskt och rent, ofruset vatten.
14 Ge en mineraliserad salt block.
15. Om kört se till att du håller din hästs miljön ren, säker och varm. Klipp INTE av alla ventilationen. Sätt en filt på din häst i stället och blockera alla förslag som kan glida under dörrar. Öppningsbara fönster och sådant för att frisk luft att cirkulera genom hela ladugården är en bra idé. Det kommer att hjälpa till att förhindra eventuella andningsproblem. Bara göra vissa din häst är tillräckligt varmt.
16 Om den är på bete se till att kontrollera om din häst regelbundet. Rena hovar, borsta dem och kontrollera eventuella problem. En riktigt skydd bör föreskrivas hästens som bor utanför så att de kan undkomma elementen.
17 Upprätthålla god hovvård. Fråga din veterinär för förslag och rekommendationer.
18.) Var uppmärksam på din hästs behov och tillstånd. Om något verkar vara utöver det vanliga eller din häst verkar krasslig kontakta din veterinär omedelbart.
Med några enkla och mindre försiktighetsåtgärder kommer att se din häst kommer att ha en säker, hälsosam och trevlig vintersäsong.

Det mest bisarra hundras
Dikter om Life 9: en strof på kaniner
Tips för att hjälpa din hund Overcome Svartsjuka
Framgångsrikt Flytta med husdjur
Undulat vård och utfodring
Ja, du kan Kull träna din hund
En australiensisk Pony
Viktiga tips att tänka på när hus träna din katt
Lär dig att klippa din hunds Nails
Enkla tips för vård av ditt marsvin
The Joy of rädda ett liv Thru Shelter antagen

Leave a Reply