Hur Nosparti en hund

När en hund blir skadad eller smärta från sjukdom och kräver behandling, ofta de inte tillåter dig att arbeta med dem med ut nyper. När så är möjligt använda en korg munkorg som risken för problem minskar med en prefabricerad munkorg. Ett enkelt nödsituation mule förhindrar din skada och gör att du kan lösa vad någonsin händer med ditt djur. Med en korrekt tillämpat mynning risken för skador på dig själv eller ditt djur är kraftigt reducerad. Nedan är de enkla steg som du behöver veta för att säkert och effektivt tysta ditt djur.
1 Du kan använda ett bälte, en lång halsduk eller en stark remsa av tyg, såsom gasväv eller en brett band, kommer någon stark väv göra så länge det inte kommer att sträcka. Vävremsan bör vara ca 50-60 inches lång beroende på hundens storlek. För en liten hund en 30 tums remsa kan göra. Användning av rep för en munkorg motverkas eftersom det skär in i hundarna nos orsaka honom onödig smärta. Bilda din nospartiet noggrant som en dåligt tillämpat nos ger användaren en falsk känsla av trygghet och kan tillåta en att bli biten av hunden.
2 Innan du närmar dig hunden, sätta en ögla i mitten av remsan av material som du använder. Sätt en enda överhandsknop att bilda slingan och för att hålla slingan position i vävremsan. Slingan bör vara ungefär dubbelt så bred som hundar nos. Beredningen av denna slinga innan du närmar dig hunden tillåter användaren att hålla händerna borta från hundarna munnen och undvik en eventuell bett.
3. Skjut öppen slinga runt hundens näsa och mun med överhandsknop ovanpå ytan av hundens nos, dra åt den snabbt genom att dra ändarna av materialet. Du bör hålla händerna så långt bort från hundens mun som möjligt medan mynningen söks. Placera en munkorg på en olycklig djur kommer förmodligen att kräva minst två personer: en person att hålla i kopplet och den andra att tillämpa nospartiet. Med tredjedel par händer, en annan koppel att hållas från den andra sidan av hundens huvud för att främja stadig honom.
4. Ta ändarna på materialet ned under hundarna hakan passerar den. Flytta snabbt för att undvika att bli biten. Med ändarna korsas men inte bunden under hundens haka, kan mynningen tas bort snabbt ska hunden får svårt att andas eller om han börjar kräkas.
5. Tie ändarna av materialet upp bakom hundens öron i en båge. Bågen ska vara direkt bakom och mitt emellan hundarna öronen. Knyt det tätt som en löst bunden mule gör det möjligt för hunden att öppna munnen lämnar händerna sårbar som du behöver för att ta hand om hunden.
6. För att ta bort nosen ryck på en av tyget ändarna av bågen för att frigöra det. En mulen håller hunden från flämtade och måste användas med försiktighet tunga belagda djur eller om området är varm. Nospartiet skall avlägsnas omedelbart om ett djur har svårt att andas eller börjar kräkas när han kunde dö, kvävning på kräkas eller oförmåga att andas.

Lär dig att klippa din hunds Nails
Döda Inga Shelters Hjälp eller Hurt Pet Befolkning Issue?
Ett argument för djurägande-Varför Skötsel av ditt husdjur, eller anta en-är enklare än man tror
Dog Training Schools i Tampa Bay, FL
De bästa Hundraser för ditt hushåll Pet
Joe Wilson att bli talesman för Tourettes syndrom
Offentlig hund går: How to Be Safe och ha kul
Tips för att hålla en ny valp lycklig i ditt hem
Varför är min hund så törstig?
Hur en Un-anpassningsbar Rescue Dog förändrade mig
Tips för Dog lydnadsträning

Leave a Reply