Hur naturligtvis stoppa din katt från Peeing utanför kattlådan

Så fruktansvärt frustrerande som det är, med en katt kissa på mattan eller dina kläder är inte ett tecken på en dålig kitty. Det betyder inte att du ska straffa din katt, och i själva verket straff kommer förmodligen att göra saken värre. Någon som vet katter kommer att säga att den allra första åtgärden du bör göra är att få din katt till en veterinär, så att utesluta eventuella urinvägarna problem. Ett fysiskt problem som detta faktiskt kan bli livshotande väldigt snabbt för din katt vän, så se till att detta inte händer.
Men vad händer om Kitty har fått en friskintyg? Vad kan du göra när du är på din vett slut och är redo att ge kitty bort? Efter att ha haft flera katter i mitt hem i mer än 20 år har jag haft att göra med detta problem på ett par tillfällen. Jag tillbringade också många nätter i tårar av frustration i att försöka hitta naturliga och säkra sätt att avsluta denna vana och befria mitt hem stanken. Att vara intresserad av grön levande, jag föredrar att bara städa mitt hem med hjälp av naturliga ingredienser och katt urin är en tuff lukt och fläckar att undanröja och förebygga genom sådana medel. Här är några tips jag har hittat på det hårda sättet, så att förhoppningsvis du inte behöver.
Använda naturliga katt kullar utan tillsats dofter. Ibland är det enda din katt försöker säga är att jag hatar den kullen. Katters näsor och tassar är båda mycket känsliga, så hård lera kull med parfymer kan tyckas bra för dig, men de är tortyr för din kisse. Försök att använda en naturlig kattsand som tall, majsmjöl, eller bara smuts. Var noga med att rengöra rutan ofta, vilket innebär minst en gång om dagen i en katt och minst två gånger om dagen för flera katter.
Spola GENAST kläder och schampo / deodorize några matta områden. Detta är en självklarhet, jag är säker. Stanken av katt urin är nästan oöverträffad, så du skulle vilja naturligt tvätta allt som har det. Bara vara säker på att när du gör, du bli av med alla spår av lukt. Detta kan innebära att köra den päls genom brickan två gånger och med hjälp av en torktumlare ark. Eller det kan betyda en djup schampo för att mattan.
Använd citron vatten. Blanda ett förhållande eller cirka 2 tsk färsk citronsaft till en kopp vatten. Blanda väl i en sprayflaska och sedan dimma hela området att din katt har kissat på. Du behöver bara det område som är fuktiga, så gå inte galen. Sedan jag vänta ca tio minuter, dammsuga hela området, och sedan spraya lätt igen och låt den torka tills min nästa vakuum session. Detta kommer inte bara eliminera alla sista spår av urin lukt, men verkar avskräcka katten från att ens gå på det området, än mindre kissar på den.
Använd eukalyptus vatten. På samma sätt som citron fungerar vattenblandning, så gör eukalyptus. Blanda 2-3 droppe av oljan med en kopp vatten och spraya området ner. Inget behov av att suga denna blandning upp, dock. Låt det torka och låt eukalyptus ta hand om lukten och Kittys förkärlek för ett visst område.
Använd bakpulver av tall marker. Dessa metoder kan användas för att suga upp en våt fläck du har hittat. Bara strö det belopp som krävs för att täcka hela platsen din kisse fick. Vänta tills ytan har torkat upp (detta kan ta ett par timmar beroende på storlek och färskhet), sedan dammsuga området. För bästa resultat, följ upp detta med citron eller eukalyptus vatten, eftersom katter är inte negativa till lukten av furu eller bakpulver.
Kom ihåg att straffa din katt med våld eller skriker gör sin stress ökar. Stress är en av de största bakomliggande frågorna i denna situation, så att du inte vill att förvärra problemet. Istället ger massor av beröm för dina katter för att använda sin kattlådan och avsätta minst 20 minuter om dagen helt älska din vän. Dessa tips hjälper dig både leva lite mer fredligt.

Vad orsakar hjärtsvikt hos hundar?
Grön Mors dag presenter till trädgårdsmästare
Är du redo att bli ett husdjur förälder?
Särskild Kitty kyckling och ost Fuktig kattgodis recension
Vad är det bästa kosten för eremitkrabbor?
Fördelarna med att göra din egen kattleksaker
Vad du ska göra när din hund är i värme
Är ren en hundens mun?
Åtgärder för att hålla katter Off din trädgård
Att hålla en Choklad Labrador som husdjur
Hur naturligtvis stoppa din katt från Peeing utanför kattlådan

Leave a Reply