Hur Medicinskt behandla din hund utan att ta ut en andra inteckning

Har din hund allergier? Har allergier orsakar sekundära hudinfektioner? Enligt K9 Magazine, nummer ett medicinskt tillstånd som drabbar både människor och husdjur är allergier. Allergier hos hundar kan ofta leda till atopisk dermatit och hudinfektioner.
Det mest logiska att göra är bestämma allergen och ta bort det från din hunds miljö. Men eftersom endast cirka 10% av allergiska reaktioner orsakade av livsmedel, som är det enklaste allergen att utesluta, och många gånger, det finns fler än en allergen i spel, är det bästa man kan göra lättare sagt än gjort.
Med så många möjliga orsaker till ett brett utbud av allergiska symtom, det tar en veterinär, och ibland en by med veterinärer att diagnostisera. Byt inte ut någon råd (även min) för det av en veterinär.
Om din veterinär ordinerar medicinska schampon, det finns flera olika typer, och flera olika varumärken innehåller liknande ingredienser. Vad är normalt inte lika är priserna. Apoteket i ditt djur klinik eller universitetssjukhus sannolikt att ta ut högre priser än online sällskapsdjur apotek. Även efter att du betalar frakt och hantering, kan du spara så mycket som $ 15,00 beroende på vad, var och hur mycket du köper.
Akta dig, många schampon har medicinerat i namnet eller beskrivningen, men mediciner inom ofta mycket olika, och det är inte normalt möjligt att framgångsrikt ersätta en receptfri medicinska schampo för ett recept läkemedel schampo.
Inte heller är det klokt att ersätta en typ av schampo för en annan, mediciner inom är så olika att du kan slösa bort dina pengar om du inte använder en din hund verkligen behöver, för att inte tala lämna din hund obehandlade.
Schampo inom dessa kategorier har mer än en ingrediens som faller under mer än en variation, men har en huvudingrediens som faller under denna typ av medicinering: Typ av medicinering: anti-svamp
Medicinering: Ketokonazol
Vissa varumärken är: Ketochlor (Virbac) och Mal-en-naden (DermaPet).
Medicinering: mikonazolnitrat
Vissa varumärken är: Malaseb (DVM Pharmaceuticals), Sebozole Medicated (Vet Solutions), Dermazole (Virbac)
Typ av medicinering: antimikrobiell
Medicinering: Klorhexidin
Några varumärken är: Malaseb (DVM), Hexadene (Virbac), ChlorhexiDerm (DVM), Ketochlor (Virbac)
Medicinering: Benzyl Peroxid
Vissa varumärken är: OxyDex (DVM), BPO 3 Schampo 3% bensyl peroxid (Vet Solutions), Pyoben (Virbac)
Typ av medicinering: Anti-Pruritic/Anti-Itching
Medicinering: Hydrokortison
Vissa varumärken är: Cortisoothe (Virbac), Dermagard Hydrocortisone Medicated (Gerard / Pellham), Itch Stopp (Drs. Foster och Smith)
Andra medicinska schampo ingredienser: svavel, salicylsyra, aloe, borsyra och stenkolstjära.
Vissa varumärken är: Dermaseb S (Derma PET), Sebolux (Virbac), Universal Medicated (Vet Solutions), Nu-Sal-T (DVM), Sulfodene Medicated, Keratolux (Virbac), Groomers Edge Furst Aid (Double K) Bio-Groom Medicinska Tar Svavel (Bio-Groom), MalAcetic ® (DermaPet)
Dessa är några av de typer och typer och märken av medicinska schampon används för att behandla sjukdomar hundskinn, men det finns hundratals fler. Sök havremjöl schampo för hundar och du kan komma över 54.000 träffar. Det lönar sig att undersöka vad du behöver, och jämförelse pris butik bland online apotek.
När du ser din veterinär, fråga: 1) Vad är min hund hudsjukdom?
2) Vilka är de mediciner som behövs används för att behandla den?
3) Vilket märke rekommenderar ni och varför?
4) Kan du tänka dig ett billigare märke med liknande ingredienser?
5) Kommer du att arbeta med en online-apotek för att fylla recept?
När du vet vad du behöver och vad för, sök onlineapotek att jämföra försäljning, frakt avgifter, storlekar och varumärken. En 8oz flaska ett schampo på en webbutik vara samma pris som en 16 oz flaska av samma märke vid en annan. Det har aldrig betalat mer att jämföra shop än att köpa läkemedel sällskapsdjur schampo.

Pound valpar. Det bästa sättet att gå!
Allt om rasen: Grand Anglo-Francais Tricolore
Cat Spel: Få ut mesta möjliga glädje av din katt
Är en Parakeet rätt för dig?
Den bästa rasen är en hund i nöd
10 Stora hundraser för familjer
Översyn av Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier
Jakthundar föds upp för jakt
Alternativa sätt att hantera Kanin Avfall
Kan din hund Kennel Hosta?
Att anta ett nytt husdjur från ett härbärge

Leave a Reply