Hur man väljer ett namn för din hund

Hundar är som familj. Det är en del av vårt dagliga liv att det har ansetts mer än bara ett husdjur. Det är därför det är mycket passande och riktigt att den ett lämpligt namn. Ge dem namn måste inte bara vara en vanlig företag. Brainstorming är också nödvändigt. Även husdjur namngivning inte följer särskilda regler, måste du tänka på dina val så att garantera än givna namn kommer inte respektlöshet vissa kulturer och normer. Här är några tips: Kort men Sweet
Hundar är inte intellektuella varelser som människor. Även om det kan förstå enkla kommandon, är komplexa ord inte lätt att komma ihåg och förstås. Därför är det rekommendabelt att du ger ett namn som är kort men tilltalande. Detta tips kan också ge dig en fördel i tider av problem, om du vill ringa din hund för att få hjälp, ropade dess korta namn är lättare. Se till att namnen är lätt att uttala så gästerna och andra släktingar skulle finna det lätt att bli vän med den. Behålla namnet till maximalt två stavelser. Förslag inkluderar: chip, Whitey eller Barky.
Enighet om namn
Även om det är spännande att experimentera på namn, kan den kontinuerliga handling av sådana endast vara förvirrande både för dig och din hund. Kanske du skulle vilja kalla din hund flera namn beroende på ditt humör, men begränsar denna vana. Kalla det med samma namn varje gång för att främja en stark INSKÄRPANDE sin verkliga alias. När du har utvecklat din hund att uppskatta sitt namn, skulle det vara enklare att kalla det och ge kommandon.
Namn namn
Om du ska ge ett namn till din hund, ge en riktig en. Undvika att ge namn än vad som förknippas med kommandon, hund saker och liknande. Detta är för att förhindra förväxling i processen. Du skulle ha svårt att lära den tricks om dess namn i sig är ett trick i huvudsak.
Inga dubbla betydelser
Slutligen är den viktigaste tips till dig att se till att det givna namnet inte på något sätt kopplat till negativa mening. Du vet aldrig vem du kommer att stöta på när hon gick din hund. Om du gav ett namn som har en negativ innebörd på något språk, kan dina utländska grannar ger dig en dålig vibe. Det är mycket viktigt att dubbelkolla något namn för att undvika eventuella problem.

Cat Rescue Grupper behövs – Denton, TX
Djurägare: I mål om Rapture ..
Tillhandahålla vatten för dina hästar under sommaren
Cribbing i Hästar
Hur du håller din katt Rengör
Cheetah: Det snabbaste djur i världen är en utrotningshotad art
Allt om rasen: Dubbelklicka Nosed Andinska Tiger Hound
Typer av eremitkrabbor
Kanin Care – skingra de myter
Barack Obama illgärningar amerikanska hundar
Till min underbara JaJa

Leave a Reply