Hur man uppfostrar en Betta fisk

Det finns 50 olika typer av betta fisk. Denna fisk är en infödd till Thailand. Detta kallas också Siamesisk kampfisk. Denna typ av fisk är en perfekt akvarium husdjur eftersom betta fisk eller siamesiska striderna fisk kan leva i syrebrist. Och på grund av detta fördelar betta fisk är en av de mest populära akvarium husdjur fisk i USA. Detta kanske lätta att odla, men det finns åtgärder för att verkligen lyckas i denna typ av avel. Och det är dessa förfaranden.
Först måste du välja rätt betta fisk. Hur? Kom ihåg att betta fisk är extremt defensiv när det kommer till sitt territorium. Så de inte kommer att sluta slåss med varandra, som namnet antyder – Siamesisk kampfisk. Det är bättre att köpa en hane och en hona som är unga. Det är tillrådligt att de är bara fjorton månader gammal och av samma storlek, om omständigheterna. Tecknen om Betta fisk är friska är dess livliga färger, inga skalor saknas, sina gälar ska vara mjuk och platt och ingen bula, bör fenorna utan spricka eller tårar och ögonen ska vara klarsynt och mörk.
Sekund efter att välja rätt betta fisk, bör du skaffa ett system inrättas för att placera betta fisk. Akvariet eller en stor behållare bör vara minst har kapacitet 09:55 galloons. Det måste ha en varmare, svamp sikt, tank partition och konstgjorda växter för att låta fisken dölja.
Tredje plats efter upphandla ett system måste du förbereda en avel tank. Du får bara fylla halva tanken med vatten utan grus eller några ämnen. Temperaturen i tanken måste vara minst 80 grader Fahrenheit. Och du måste mata betta fisk med levande föda, såsom blod maskar eller levande havsvatten räkor.
Fjärde efter beredning avel tanken, måste du ställa upp din Betta fisk till varandra. Med hjälp av partitionen i tanken kommer två-motsatt kön betta fisk vara mer vana vid varandra. Tecknen om någonsin de är vana vid varandra att de inte kommer att visa några aggressiva handlingar med varandra genom avdelaren. Om ärendet inte ges så ska du prova ett annat par.
Femte efter att införa betta fisk till varandra och du är framgångsrik, och sedan måste du släppa den kvinnliga i tanken. Du får bara utföra detta om den manliga har byggt en stor bubbla boet och honan visar en vertikal rand i hennes kropp. Honan ska vara nu mindre aggressiva och vara undergiven genom att hålla huvudet nere. Hennes mage ska bukta vilket innebär att hon är bördig och redo för reproduktion. Bara hålla ett öga på de två paren eftersom hanen kommer sannolikt att mobba den kvinnliga som en del av uppvaktning och förökning.
Sjätte efter avel delen, då honan ska lägga ägg vid denna tid. Paret kommer att omfatta som verkar för att göra den kvinnliga versionen äggen. Efter att ha släppt ska du få den kvinnliga och sätta tillbaka i sin tank.
Sjunde efter inläggning äggen och separera honan bör du fånga även den manliga. Efter tre dagar bör ynglen att simma bort från bubblan boet. På den tiden ska du fånga mannen och satte honom tillbaka i sin tank.
Åtta efter separation hanen ska du matar ynglen. Du måste mata ynglen två gånger om dagen med levande små maskar.
Bara påminnas om att inte alla kommer att överleva. Kontrollera alltid temperaturen och kemisk nivå att ha större chanser att överleva. När de når fjorton månader är det upp till dig att behålla dem eller sälja dem.

Hur du vet när din nymfparakiter behöver gå till veterinären
Montering bitar Hästar
Pet Air Travel Tips
Varför inte ta din hund att arbeta?
Pet Emergency – Var beredd med en Pet First Aid Kit och HLR
Parson Russell Terrier ras hund Egenskaper
Tåg Humane: Använd en chef Halter
Tips för att göra Goat Hus för getter
De fem Hundleksaker för Power chewers
Behandlar för hundar: Vita Kraft Beefy Sticks omdöme
Första hjälpen för Furry Friends

Leave a Reply