Hur man tränar en valp för att använda Doggy Dörr

Utbildning en valp att använda doggy dörren tar tålamod och bara lite tid. När valpen har lärt sig detta, kommer du att ha en bättre bit av i vetskapen att när du är borta från hemmet, blir det inga olyckor gjort i ditt hem. Utbildning en valp och eller äldre hund att använda en doggy dörr innebär att du inte behöver gå upp ur sängen på 3:00 längre. Här är hur man tränar valpen att använda doggy dörren. Det är mycket lätt att göra.
Det finns två olika typer av doggy dörrar som du kan använda. Den första passar in i väggen, och den andra är för skjutdörr i glas. Båda dessa kommer i olika storlekar för att passa den mindre till större hundar. Var noga med att mäta din hund och få rätt storlek doggy dörr, som kommer att vara lämpligt för din hundras.
Oavsett vilken typ av doggy dörr du väljer kommer att göra livet lättare och mindre stressigt på hela familjen. Din hund kommer även vara lyckligare veta att han kan gå utanför helst han vill. Du och hela din familj kommer att älska hur bekvämt det är att ha en doggy dörr.
Flikarna som finns på en doggy dörr kommer att skrämma valpen första gången du placerar honom genom doggy dörren på grund av den högt näven buller som flikarna gör när de stänger. Få din valp vana vid buller och låta honom veta att det är okej och kommer inte att skada honom är den första uppgiften att genomföra. Vänja dig valp till banging bullret från doggy dörren när flikarna stängda, ta valpen över till doggy dörren och skjut luckan uppåt och sedan låta luckan falla tillbaka och försäkra din valp att det är okej och att detta kommer att inte skada honom. Lyft klaffen på doggy dörren upp flera gånger och bara låta den falla tillbaka på egen hand och se till att din valp sitter bredvid dig och hör och ser allt detta pågår. Det är hans nya sätt att gå utanför.
Det är hur min mamma och jag tränade min brorson hund Tex använda sin vovve hund och inom den första veckan var han utbildad. Även om Tex inte stanna här varje dag med min mamma, hade vi honom fortfarande doggy dörren utbildade inom några dagar.
Utbildning en valp att använda en doggy dörr är en två-person jobb. Om du använder en väns hund för att hjälpa träning allt detta brukar är skrämma valpen ännu mer. Vad du gör är antingen en släkting eller vän kommer över varje dag för att ditt hus och en person stannar inne i huset och den andra går utanför och går till doggy dörren. Personen inomhus måste försiktigt trycka valp eller hund genom doggy dörren och sedan den andra personen utanför behöver trycka valp eller hund tillbaka genom Doggy dörren. Varje gång valpen trycks genom doggy dörren, tala om för honom vad en bra kille han är. Gör detta några gånger för att se om de får uppfattning om vad du vill att de ska göra. Under en av de gånger du trycker din valp genom doggy dörren lämna honom ute en liten stund och sedan lirka honom tillbaka in genom att lyfta luckan uppåt på doggy dörren lite för att visa din hund detta är det sätt för honom att han får tillbaka inne i huset.
Varje gång din valp behöver gå ut för att göra sin verksamhet, skjuta honom genom doggy dörren och sedan gå ut med honom och sedan när han gör sina grejer utanför skjuta honom tillbaka genom doggy dörren för att få honom igen Det tar inte en raketforskare för att träna en valp att använda en doggy dörr. Det tar bara ett par dagar att träna din valp. Hundar är mycket smarta varelser. Använd ovanstående träningsmetod varje dag och hålla fast vid det och inom en veckas tid kommer valpen att använda vovven hunden helt själv. Om du har en innekatt, kommer katten att få utsidan via doggy dörren så om du inte vill att din katt att komma ut sedan installera en doggy dörr är värdelös. Tänk på att om du gör installera en doggy dörr, att andra varelser i natten gör besök inne i ditt hem med hjälp av Doggy dörren. Vi täcker doggy dörren upp på natten för att förhindra vilda djur från att komma i huset under natten.

Häst Antagande
Förstå Hästar: 10 Intermediate Horse träningstips
Tips för hand om en äldre hund
Obamas hund – Portugisiska vattenhund
Hur man håller en Fennec Fox som husdjur
Hålla ditt husdjur säker från Coyotes
Spara pengar på Pet Supplies
Avelshundar och svårigheter Eye
Hur man kan föra din första Kitten Hem
Poem om förlusten av en hund Antagen från Animal Shelter
Tips för att hämta hem din nya Parrot

Leave a Reply