Hur man tar hand om papegojor

Att ta hand om en papegoja är ganska ansvar. De flesta papegojor kan ut leva sina ägare. Papegojor är egentligen ganska smarta och de trivs runt människor. Det tar arbete, men du kommer båda ha så roligt undervisning honom eller henne hur man talar.
En av de första saker du kommer att vilja kolla in är den typ av bur att köpa till din nya papegoja. Om din osäker på vad några av de krav är för en bur, be djuraffären ägare där du tänker köpa papegoja från. Många av dessa butiker är ganska specialiserade på fåglar, och de kan oftast hjälpa dig att hitta en fin bur som kommer att fungera bra för dig och din fågel.
Vad en papegoja behöver är en hälsosam kost. Visste du att en hel del vad en papegoja äter är några av de mycket samma mat som vi gör? För att ge din nya papegoja en bra kost bör du ge honom massor av solrosfrön, gurkor och gröna bönor. Broccoli och morötter är riktigt bra för dem också. Du kommer också att behöva lämna din papegoja med pellets som kan köpas från djuraffär.
Undvik att mata dem avokado och choklad, eftersom dessa är definitivt inte bra mat för dem. Dess typ av löper längs samma linjer som matar en hund choklad. Ja de vill det, men det är inte en bra idé. Du gillar färskt rent dricksvatten, eller hur? Kom ihåg att hålla koll på deras vatten skål och se till att de har en fräsch, ren leverans av det.
Något att tänka på när du köper buren är storleken. Du inte verkligen vill det för liten eller för stor. Om det är för liten, är din fågel definitivt inte kommer att vara glad över det. Det finns många burar av rostfritt stål finns på behålla butiker. Rostfritt stål är lätt att rengöra med en fuktad svamp och en papegoja kan inte förstöra det genom att bita det.
Precis som barn och vuxna, papegojor behöver för att få regelbunden motion för att förbli friska. Alla papegojor behöver tid utanför sina burar ordentlig motion. Du måste förstå detta innan du köper en papegoja. Motion krävs för dessa husdjur och om du inte känner att du kan ha dem kör runt ditt hus, än du kanske vill tänka om din idé om att äga en.
Många husdjur måste grooming av något slag, precis som hundar och katter. Papegojor bör trimmas 02:58 gånger i veckan. Retail kläder säljer schampo speciellt utformad för papegojor.
När du har angett en hälsosam kost, tillräckligt med utrymme för motion och höll ditt husdjur välvårdad, kommer du att belönas med en underbar husdjur.
.

Canidae Pet Food Company erbjuder en hjälpande tass
Joe Wilson att bli talesman för Tourettes syndrom
Ett bra sätt att gå en hund
Ormar som husdjur
Tre steg till en välutbildad hund
Bara Horsing runt: Medel Horse Training Tips
Celebrity Brick Estate Dog House
Häst Skötsel Fel
10 Bästa Miniature Hundraser
Deodorize en skunked hund
Olika sätt att lära sig att träna din egen hund

Leave a Reply