Hur man tar Grymt digitala bilder av din hund

Den digitala kameran är nära toppen av mina favorit samtida uppfinningar. Nuvarande modeller, med sina många klockor och visselpipor, gör digitalfotografering ett kick.
Hur många av oss minns vår 35 mm kameror, instant kameror och engångskameror? Om vi ​​ville ha en omedelbar bild använde vi polaroidbilder. Alla dessa kameror var stor för att vara säker, men nu har vi den nuvarande störst – digitalkameran! Numera är fotografering så enkelt som peka, klicka och omedelbar tillfredsställelse. Vad du ser är vad du får – nästan omedelbart.
Bara ett ord om blixt – Gamla Gray Mare gillar naturligt ljus mest av allt. Du vet att din kamera, dina potentiella foto platser och hur din hund reagerar på blixten. Planera därefter.
Ditt ämne kan vara så varierande som din fantasi. Denna artikel fokuserar på att ta minnesvärda bilder av din hund. (Vi kommer att diskutera häst bilder vid ett annat tillfälle, eftersom den gamla grå Mare aldrig kan lämna hästen ämnet alltför långt efter.)
Steg 1 – Förbered din hund för hans 5-minuters digitalkamera berömmelse
Min artikel fokus är Doggie – på nära håll. Vi är inte ute efter Niagara Falls Scenic skott som bara råkar ha Doggie i det också. Istället vill vi Doggie att vara stjärnan – vi vill zooma in Doggie s bedårande ansikte och drop-dead underbara kropp.
Om du letar efter uppriktig snaps, lämna Doggie på sin dagliga utseende. Du behöver inte göra något speciellt. Du älskar honom precis som han är så ta hans bild på det sättet.
Kanske du vill ha mer formella resultat. Ta dig tid att borsta din hunds päls. Du kan ge Doggie ett bad och ge honom en spa-upplevelse – bad, borste, pedikyr (nagellack?). Om Doggie bara kom hem från skönhetssalongen, han redo för ett porträtt. Sätt på Doggie bästa krage.
Kanske Doggie spelar klä upp i denna fotosession. Ta honom till kostym eller hund Duds. Låt detta vara kul för din hund – många vill inte vara i kläder. Han måste tro att han är med en viskning.
Steg 2 – Välj en plats för din fotosession
Bestäm om du digitalisering i huset, utanför eller på stranden, parken, eller vad plats. Samla dina rekvisita som favorit leksaker, Doggie s godsaker, och allt som kommer att arbeta i dina bilder.
Steg 3 – Installera för din kamera sessionen
Om du leds utomhus, har en naturlig bakgrund i åtanke. Ändra platser och bakgrunder som du får idéer men gör Doggie brännpunkten. Doggie bör ta upp hela ramen.
För bilder inomhus, är en fårskinn kastas över en stol som bakgrund fantastiskt och fungerar bra för den lilla hunden. Fårskinn ger textur och skuggning, kan suddas i extrema ansikte närbilder och inte förringa Doggie med färg eller mönster. Den stora raser fotografi väl på en fårskinn liksom, du placerar bara den på golvet och komma ner till hundens nivå.
I den gamla grå Mare anser är en av de bästa platserna i huset för fotografering Doggie längst upp i trappan. Den plana ytan tillåter hund poserar och är inte alltför skrämmande för Doggie – han har redan använts för att detta område. Det är lätt att ställa in en neutral bakgrund bakom hunden genom drapera en trasa, ark eller filt över en stol eller två. Här hunden inte ur sitt esse – han är på golvet, kan du hålla hans uppmärksamhet och han kommer inte att vara rädd.
Steg 4 – Pose din hund
Du kan behöva öva massor av tålamod under detta steg. Doggie vet något annat händer och han är orolig. Han kanske inte vill sticka öronen. Han kan be att få det överstökat. Det är upp till dig att göra honom bekväm. Erbjuda sina favorit kaka, klappa honom frikostigt. Aldrig höja rösten eller hota Doggie på något sätt. Om du skriker eller skjuta honom i positioner, kommer han ihåg och kommer inte att samarbeta nu eller i framtiden. Gör detta till en trevlig upplevelse från början.
Koncentrera dig inte på att få den perfekta bilden. Låt Doggie undrar vad du gör och låta honom byta plats, uttryck och attityd på egen hand. Hans öron kommer piggna om du piper hans leksak.
Vara innovativa. Ta profil skott. Ta huvudet på skott. Prova en tittar ner på din hund. Om du använder top-of-steg förslag, få lite bilder av din hund tittar ner, utvidga halsen, sträcker sig efter något.
Steg 5 – Visa upp din hunds trick
Om din hund tigger eller danser på kommando – eller har en speciell trick – du har stora möjligheter till win-win bilder. Ge dig själv tid och många snaps för att få den perfekta bilden.
Steg 6 – Ta många bilder
Sedan vara redo att följa din hund med kameran. Ta bilder ofta klicka bort, fånga allting. Kom ihåg – bilderna är inte kostar dig något. Du kan behöva ta 25 bilder eller mer för att få ännu en som kan vara bra. Om du har tur, är din hund en skinka och alla bilder är söta och bedårande. Jag rekommenderar gå av knäppa och knäppa lite mer. Inte ens bry sig om att kolla vad du har tagit tills du hämtar till datorn. Bara sätta en extra chip eller två tillsammans under din digitalkamera sessionen och vara beredd att ta massor av bilder.
Steg 7 – Se dina resultat
När du har flera top notch bilder på Doggie, varför inte visa dem i en skryta plats på väggen. Gör en gruppering av din egen fotografisk konst.
Det blir inte mycket bättre än så här! Med tiden, lite eftertanke, tålamod och din vovve, kan du komma med de mest bedårande, helt fantastisk, störst-någonsin hund bilder.
Denna artikel och artiklarna häst skriven av Gamla Gray Mare finns på DressYourHorse.
Bara ytterligare pekare: Det bara finns ingen bättre kombination som ett barn och en hund.
Ta många fler bilder än du tror. Mitt råd, ta så många bilder som din minneskrets gör och alltid få flera. Du kan redigera och gallra senare.
Kom ihåg koppel lagar

Death Row Dog
3 Halloween Tips för hundägare
Flame Tetra Faktablad
Fergie Schnauzer
Lokala Dog Training Schools i Newark, Delaware
Den Weird News Weekly Review, 03-07 Augusti
Vandring Gear för din hund
Tio enkla tips till Camping med din hund
Njut Walking din bästa vän
Hur du lär din hund att komma när kallas
Hundar och arbeta tillsammans? Åh, det tror jag inte.

Leave a Reply