Hur man tar bort loppor från en matta

För dem som är hundägare, vet du hur svårt det kan vara att ta bort loppor från ditt hem efter ett angrepp. Att få mattor i huset utan loppor kan vara en utmanande uppgift. Loppor är små, hoppning och bitande insekter som kommer till din egen via din katt eller hund. De kan bita både dina husdjur och människor i huset, som orsakar röda kliande knölar. När loppor lämnar sina ägg i mattan eller på ditt husdjur, kan loppor föröka göra problemet värre.
Loppor kan orsaka sorg för både dig och ditt husdjur. När loppor lämnar ägg i ditt hem, kan du finna barnet lopporna kör runt heltäckningsmattor. Mogna loppor tillbringar mer av sin tid med sin värd, hunden eller katten, så se till att innan du låter ditt husdjur in i huset, att han eller hon är fri från loppor.
Rengöring dina mattor ordentligt är det bästa sättet att ta bort loppor från ditt hem. Efter några enkla steg kan få dig på din väg till en loppa gratis hus.
Steg ett: Vakuum
Du måste dammsuga dina golv mycket väl att börja. Vara säker på att du får varje tum av golvet samt hörnen och sidopaneler i rummet som loppor älskar att dölja. Dammsugning bör bli av majoriteten av loppor eftersom de inte kan överleva inuti en vakuum. Att göra detta ofta kommer att bidra till samla in några loppor som du kan ha missat. Dammsug upp loppor innan de har en chans att växa och föröka sig.
Steg två: Kassera
När du har dina golv sugits helt, minst två gånger, ta bort vakuum påsen och placera den i en plastpåse. Kassera påsen omedelbart för att förhindra att ha loppor återinträda i hus håll. Se till att den plats där du kasta dina sopor är inte ett rum inne i huset.
Steg tre: Insekticider
För att vara säker på att alla loppor är ute ur huset, överväga att använda en insekticid eller loppor bomb. Denna typ av produkter kan vanligtvis hittas på en stormarknad på de flesta håll. Vid användning av en insekticid i ditt hem, se till att barn och husdjur borta från mattan tills insekticiden torkar.
Steg fyra: Steam Clean
Få din matta ångas rengöras är det sista steget att ta bort loppor från din matta. Rengöring med ånga kommer att bidra till plocka upp några döda eller levande loppor och ta bort de kemikalier som blivit över från insektsmedel. Undvika att köpa en ångtvätt och hyr en från din lokala järnaffär. Dessa maskiner är oftast billiga att hyra och kommer att spara tid och pengar.
Om du känner att du inte kan rengöra dina mattor ordentligt eller om du inte kan ta bort loppor, överväga att få din matta rengöras professionellt. Sjukvårdspersonal kommer vanligtvis att gå igenom samma process som nämns ovan, men använda bättre insekticider och gå över mattor flera gånger för att säkerställa att loppor är borta.

Gör din egen hemlagad kyckling Feeder
Är Omega Paws En av de bästa Lådor kattsand tillgänglig?
Montering bitar Hästar
Minska din hunds vikt
Hur du håller din hund Aktiv när de bor i en lägenhet
Holistic Pet Care – Homeopati
Hemlagad kattmat-färska, välsmakande och hälsosam
Dog Parks i Palm Coast och Flagler Beach-området
Korta Roliga dikter: Var är min mus
Kaspiska hästen – Noahs Little Pony
Artificiellt ljus Bidrar till sömnstörningar hos fåglar och djur

Leave a Reply