Hur man skapar en personlig Akvarium Bakgrund

Varje fisk älskare vet de grundläggande behoven när du skapar en konstgjord havsvatten bostad för fisk hemma eller på kontoret, från den grundläggande landskapsplanering som ger ut effekten av att vara i den verkliga vattnet scenen till saltvatten, som bör vara alltid ren för att säkerställa välbefinnande av älskade havsdjur. Regelbunden rengöring av hela akvariet, dagliga utfodring av djuren och för att göra det hela akvariet efterlikna de naturliga levnadsvillkor våra husdjur fisk är de huvudsakliga ansvarsområden som följer med uppgiften att behöva fisk som husdjur. Det är dock viktigt att notera att en mycket viktig del av akvariet scenariot. Bakgrunden till akvariet kan tyckas vara en liten detalj utan betydelse, men det hjälper fisken att få en känsla av att vara i sin naturliga miljö. Mer så, gäster och familjemedlemmar är säker på att njuta scenen mer med en bra akvarium bakgrund som förbättrar den undervattens utseende.
Att göra detta är egentligen bara en bit av kakan. För att starta, få mätningen av baksidan av akvariet. Eftersom det finns olika storlekar och former av akvarier bör man vara mycket försiktig och bör kunna få de perfekta statistik av akvariet. Detta är viktigt för att komma fram med en bakgrund pjäs som passar inte bara i termer av konstruktion, men i storlek samt.
För bas, ett reflekterande papper starkt rekommenderas. Denna typ av papper har en riktigt bra effekt på det övergripande utseendet av akvariet. Man kan välja färg enligt hela bilden som kommer att porträtteras i bakgrunden. Underwater scener har oftast en kombination av himmel blåaktig och smaragd grönaktiga nyanser. När basen är klar, fortsätt att skära ut olika ritningar och bilder av något under havet. Koraller, fiskar och andra havslevande djur är perfekta tillägg till scenen. Limma dem till basen papper och låt dem torka i ett par minuter. När du gör detta, är det bra att ha alla bilder klippa ut och redo redan innan du klistrar bilderna. Tillfälligt ordna dem på basen papper innan du klistrar är också ett bra sätt att få en bild av hur produktionen kommer att se ut. Var försiktig när du arrangera bilderna på baspapperet. Vi kan inte hitta stora korallrev flytande i vattnet i verkliga undervattens scenarier.
Omfattar bakgrundsdokumentet med plast kan hjälpa till att hålla den från att skadas när den blir våt. Sedan fäster den på baksidan av akvariet med hjälp av några vattentäta tejp. Detta hjälper till att hålla bakgrunden fäst under en längre tidsperiod.
En bra sak med detta är att vi lätt kan ändra bakgrunden enligt våra önskemål. Med sådana grundläggande material och enkla steg att följa, att få våra egna personliga akvarier är en enkel promenad i parken.

En guide till hemsökta hus i och runt Seattle, Washington för 2009
Cat Rescue Grupper behövs – Denton, TX
Liten Ras Hundfoder: Topp 5 Livsmedel för din lilla vän
Hundar på kontoret? Ingen bra idé.
Steg för steg guide att anta en katt
Hundarnas Separationsångest: Vad är det? Vad kan du göra?
Naturliga Flea Killers för hundar
Hemlagad Hundfoder Topping
Vet du din hund kroppsspråk?
Grunderna för Cats
Fem intressanta fakta om berömda Clydesdale hästar

Leave a Reply