Hur man ska förstå del Parrot Behavior ett: Chewing och oreda

Papegojor är intelligenta djur och kan göra underbara kamrater.
Det är dock viktigt att veta vad du får in innan du tar en papegoja hem. I den här artikeln lära sig lite om papegojan beteende tugga och oreda.
Förstå många av de papegoja beteenden du får svårt att hantera är instinktiva är det första steget till en givande relation med din nya papegoja. Papegojor är naturligt rörigt varelser. Dessa papegoja beteenden är bara ett problem eftersom dina papegojor i ett vardagsrum och inte ett träd. Andra beteenden som kan uppstå, endast ske i fångenskap, såsom själv-plockning. Förstå din papegojor beteende kommer att gå långt för att göra din upplevelse en positiv.
De flesta Papegojor är hålrum uppfödare. De bygger sina bon genom att urholka hålrum i träd med näbben. Tugga är en normal papegoja beteende som måste tillgodoses genom att din papegoja massor av papegoja säkra saker att tugga. Förvänta dig inte din papegoja för att kunna se skillnad mellan trämöbler och hans leksaker. Han kommer inte! Övervaka din papegoja när han är ur sin bur.
Papegojor är rörigt. De kastar sin mat runt, göra en hel del bajsa och älskar att strimla saker sina burar måste ha papper ändras dagligen och deras mat och vatten behöver bytas minst dagligen. Papegojor skjul också ilska och fjädrar som kan lägga till röran och troligen gör dem olämpliga för personer med allergier. Om röran är ett problem för dig en papegoja inte kan vara husdjur du vill ha. När du har bestämt en papegoja är husdjur för du vara beredd att ta itu med oreda. Några av följande tips kan hjälpa: 1) Att köpa en bur med utsäde fiskare på sidan. Du kan också köpa netto utsäde fiskare för botten av en bur som inte har dem byggt på sidorna
2) Placera plasten under din papegoja bur. Plasten kan sedan enkelt plockas upp varannan dag och kastas bort.
3) Att köpa en liten hand vakuum så att du inte behöver dra ut din stora vakuum för daglig rengöring.
4) Placera plasten på väggarna din papegoja bur sitter bredvid för vägg skydd.
5) Övervaka din papegoja när han är ur sin bur.
6) Köp tidningspapper från en förpackning bolag att använda som bur fodermaterialet. Detta kan vara användbart om du inte tar en dagstidning.
7) ger gott om papegoja säkra leksaker för din papegoja att strimla och tugga.
Kom ihåg att oreda är inte ett beteende problem när det kommer till papegojor, det är bara deras natur.

Top Ten bästa hundarna för familjer
Öron Bölder hos hundar
Tips för Intermediate hästtränare
Avgöra om en sällskapsfåglar är rätt för din familj
Hur man har en glad, frisk, välanpassad hund
Hur man uppfostrar en föräldralös Kitten
Hundarnas Tandvård: Varför Skrapning Plaque Off hundens tänder är dåliga
Gyllene regler att köpa en Golden Retriever
Förskjutning av käftarna hos hundar
Syftet med Withers hos hästar
Hitta rätt ara Cage

Leave a Reply