Hur man sätter din katt på en diet

Sätta din katt på en diet är något som de flesta människor drar sig för, eftersom de tycker att det är grymt eller kanske att du beröva din katt av de saker han vill. Men vissa katter blir överviktiga och har allvarlig risk för hjärtinfarkt eller hjärtsvikt, som de flesta gånger leder till döden. Med bara några enkla steg din katt kommer att vara på väg mot ett hälsosammare liv.
Mat.
Det är inte rocket science att ju mer din katt äter fetare blir han. Nu säger jag inte hoppa ut på sina måltider. Om din katt blir tre måltider om dagen försöker sakta utvecklas ned till två måltider om dagen genom att ge mindre och mindre portioner vid lunchtid och slutligen bara stoppa alla tillsammans.
De flesta människor kommer varna mata dina klipp katt bord. Tja, det beror. Om gårdagens fisk resterna är nu för katten som är nog bra, om det är allt han har till middag. Försök att hålla dig borta från utfodring dina klipp katt dessert. Absolut ingen choklad. Oavsett hur söt han ser tigger för det. Varje chokladbit förkortar sitt liv och kan också göra dem mycket sjuka. Försök att hålla ut och ge honom en katt behandla efter att du har ätit.
Vikt
Om du har ett medelstort katt som en blandras eller en tabby än den mest han skulle vikt är ungefär tolv pounds. Nu kan låta typ av små men du inte vill att plocka upp en elefant förklädd till en katt. Nu säger jag inte att alla katter ska vikt under fourteen pounds. Jag har vet flera katter som folk kommer att låta i ett kort grunt när de plockar upp honom. Det är som att plocka upp ett litet barn är det arbete och det blir tröttsamt.
Humörförbättring
När din katt är friskare, lättare och spela snarare än att bara lägga runt hela dagen han gladare. Så om du har en lynnig, kinkig, fett katt bör du ta tipset. Nu bara för att jag säger att han kommer att springa runt jagar fjädrar och leksaker betyder inte att två dagar efter att du sluta mata honom att han kommer att plötsligt vara lycklig och spela som en kattunge. Nej han förmodligen kommer att vara mycket noga under den första veckan, kommer han hålla sig borta från dig eftersom han tror att du är grym, men ska du inte ge efter för honom. Genom att skära ned på sin mat du visa honom att du älskar honom tillräckligt för att se till att han är frisk.
Hur man börjar
Se bara till att vara konsekvent. Gör ett mönster som du och din katt kommer vänja sig.
Lämna inte maten någonstans han kan komma åt den när han vill. Lägga undan eller i en sluten behållare.
Gör en schemalagd träningstid. De flesta katter kommer inte att gå på promenader som hundar så de har en uppsjö av leksaker som de brukar aldrig använder. Nu är det dags att tvinga dem att använda dem. När du ser honom om runt plocka upp honom, satte honom på tassarna på golvet och omedelbart börja svänga teaser rätt av honom även över honom. Reta honom. Det kommer att göra honom jaga det försöker få det att försvinna. Så småningom kommer han att hitta spela kul. Men först spelar inte för länge, om han inte har utnyttjat ett tag än du inte vill ha honom. Men bara sluta om han slutar utom naturligtvis han aldrig startat sedan inte sluta.
Skär ner äta tid att bara morgon och kväll. Ja han får ett par mellanmål under dagen, men inte för mycket livsmedel. Bara kött eller behandlar katt.
Vad att mata honom
Något som har varit mycket effektivt för mig och många andra ägare katt är Hills kosttillskott L / D kattmat. Det hjälper med viktkontroll, moodiness och energi. Enligt din katter vikt, kommer baksidan av väskan berätta hur mycket att mata din katt vid varje måltid tid.
Så egentligen är det inte svårt att få din katt att gå ner i vikt. Helt enkelt hålla honom flytta, mata honom mindre och vara konsekvent. Oavsett hur överviktig din katt är en liten sak knackade bort är vikten kommer att hjälpa. Garanterat.

Därför bör du inte ta din hund att arbeta
Afrikansk klogroda Care Made Easy
Fancy Cat Myter: mörkerseende förklaras och mer
Vad är Adoptera en katt månad?
Sällskapsfåglar – Köpa och underhålla en bur
Metoder för avelssvin
Loppor och fästingar: en mardröm för husdjur och Du
Farorna med Foxtails och hundar
Livsmedel som du måste undvika att ge till din hund
Är ditt hem Farligt för husdjur?
Vinterförvaring ditt husdjur

Leave a Reply