Hur man reser med ditt husdjur

Ibland kan vi inte alltid lämna är djur bakom. De kan bli deprimerade med någon annan eller om du bara kan vara orolig till döds över att lämna dem. Våra husdjur blir så nära oss och ibland att vara borta från dem kan få oss att sakna dem alltför mycket. De kan inte tala till oss och låt oss veta att de är OK. Det är i princip som att lämna en baby. Du hoppas vem tar hand om dem gör ett bra jobb. Om du måste lämna dem, förhoppningsvis har du en pålitlig släkting eller vän som kommer titta på dem. Om du måste använda en internatskola kennel kontrollera du referenser, gå ta en rundtur på plats först. Låt PET-djurhållare vet att du kommer att ringa för att kontrollera ditt husdjur ofta.
Om du bestämmer dig för att ta dem, se till att deras vaccinationer är uppdaterade. Du kanske vill ha veterinären kolla upp dem för att se till att de är vid god hälsa innan du reser. Du kan även begära vissa mediciner för resor ångest. Se till att ditt husdjur är mikro-flisas ifall av någon anledning något händer med deras märke. Du kanske vill lägga till en annan tagg på kragen med nödnummer som anges i fall de går vilse. Någon kan ringa dig direkt. Packa ett husdjur resväska, inkludera alla mediciner, foder till sällskapsdjur, vatten, handdukar, extra koppel och halsband. Jag packar alltid särskilda behandlar för resor. När du reser med bil se ditt husdjur är i en säker låda. Det är för deras egen säkerhet, även om de sitter fint i stolen. Du vill att de ska vara säkra om deras är en olycka. Planerar att stanna regelbundet för potta raster och motion. Alltid har sin koppel på dem när du lämnar bilen. Om du tar en lång avlägsen resa, alltid kontrollera med hotell i förväg för att se till att husdjur är undantagna.
Om du reser med flyg gör dina planer så långt i förväg som möjligt. Många flygbolag begränsar sällskapsdjur resa under de kallaste och varmaste månaderna på året. Om du har en liten husdjur som en katt eller liten hund, bör du kunna sätta dem under sätet framför dig. De kommer att få bo i en bärare ..Du kan köpa ett husdjur resa bärare i en djuraffär eller beställa den på nätet. De har några gjorda speciellt för luft-resor och de passar fint under sitsen. Deras är också en produkt samtal torr-päls som du sätter i din operatör. Det gör en stor säng och om ditt husdjur har en olycka kommer att hålla dem torra och rena. Större husdjur, liksom större hundar tyvärr måste gå in med bagaget. Jag skulle bara göra det om jag hade inget annat val. Se till att lådan har tillräckligt utrymme för en vattenskål. Du kommer inte se dem förrän du landar. Kontrollera att du har en non-stop flyg och om deras är förseningar har besättningen kontroll på ditt husdjur. Har kontrollera dem temperaturen var ditt husdjur väntar. Om förseningen är omfattande, har ditt husdjur bort.

10 mest tillgiven hund raser
Så att välja rätt hund för din livsstil
Vad du bör veta om Feline Osteosarkom
Jag kommer inte bära päls Eftersom. . .
Hur man har en glad, frisk, välanpassad hund
Påskharar Gör inte bra husdjur
Hur du tränar utan koppel Tillförlitlighet
Parasiter – 5 inre parasiter Din hund kan kontrakt
Extra hög eller extra bred baby Gate med en Pet kattlucka för hemmet
Topp 10 Hundraser föredras av kvinnor
Har My Puppy Parvo?

Leave a Reply