Hur man planerar en väg resa med din hund

Om du funderar på att planera en väg resa och har för avsikt att inkludera Fido då du kommer att behöva göra lite forskning för att säkerställa att resan är trevlig och minnesvärd för både dig och ditt husdjur. Det kan ta dig lite extra ansträngning och några noggrann planering, men i det långa loppet att erfarenhet kommer att vara mycket trevligare för alla inblandade. Säkerheten bör vara din högsta prioritet … ditt husdjur kommer att vara tacksamma för er.
Först och främst se till att ditt husdjur är tillräckligt bra för att resa. Har din veterinär göra en grundlig kontroll och uppdatera de nödvändiga vaccinationer. Se till att korrekt identifiering taggar är ansluten till ditt husdjur och att du har kopior av alla hans eller hennes pappersarbete som licensinformation, rabies vaccinationer (och alla andra dokumenterade vaccinationer), din veterinär telefonnummer och eventuella kontaktuppgifter som är genomförbart i Om ditt husdjur blir förlorat under resan.
Det rekommenderas starkt att du inkluderar en låda på din resa som gör att ditt husdjur att stå upprätt i komfort. Det finns också produkter på marknaden som fungerar som sällskapsdjur bilsäten. Dessa är lika viktiga för ditt husdjur som de är för dig och din familj. Om av någon uppsättning av olyckliga omständigheter du blir inblandad i en olycka med husdjursvänlig bilbarnstol eller husdjur bilbälte kan hjälpa till att rädda ditt husdjur liv. Det rekommenderas starkt att du inte tillåter din hund att hänga ut huvudet genom fönstret medan du kör. Många tragiska situationer har inträffat under sådana omständigheter. Om du inte har ett sällskapsdjur bilbarnstol eller kvarhållande anordning då antingen placera husdjur i lådan eller vid behov har någon sitta med ditt husdjur och hålla honom eller henne bekvämt.
Lämna aldrig din hund utan uppsikt i ett fordon. Chansen att de kommer att ge efter för värmeslag, värmeslag eller uttorkning är extremt hög. Istället när du behöver lämna bilen har ta någon din hund ute i koppel, eller om ingen är tillgänglig slips dem säkert upp i en skuggig plats med en ny leverans av vatten. Alltid vara försiktig med din omgivning och tänk på ditt husdjur som du skulle ett barn. Skulle du lämna ett barn utan tillsyn? Plan för sådana oförutsedda och om möjligt har någon följa med dig på din resa. Annars kan ditt husdjur vara säkrare i en ansedd internatskola anläggning eller vistas med familj eller vänner.
Det skulle vara mycket klokt att packa ett husdjur akut första hjälpen kit och en extra koppel bara i nödfall. Övriga poster att inkludera i din resa med ditt husdjur är sällskapsdjur sängkläder, mat och vatten rätter, hans normala hundmat (försöker undvika konserverade produkter om möjligt på grund av risken för förruttnelse utan kylning), och några av hans eller hennes favorit leksaker husdjur .
Lär dig mer om djurvänliga boende som kommer att vara längs den rutt du planerar att ta. Kontakta AAA för en lista över djurvänligt hotell och resorts som kan rymma du och ditt husdjur på vägen. Ring framåt för vissa anläggningar och fråga om deras husdjur politik om du skulle bo med dem. Ditt lokala bibliotek bör innehålla böcker om djurvänliga faciliteter som välkomnar dig och ditt husdjur. Lite forskning kommer att gå långt för att göra din resa så mycket roligare och mindre nervpåfrestande. En välinformerad sällskapsdjur ägare kommer att göra för en lycklig husdjur och en trevlig äventyr för alla inblandade.
Om din hund har aldrig ridit eller har ridit mycket få gånger i en bil tidigare på din planerade resa skulle det vara klokt att få honom eller henne acklimatiseras till känslan av att vara på väg innan resan. Ta ditt husdjur på korta jaunts att avgöra om de är benägna att åksjuka. Kontrollera med din veterinär om olika sätt att lindra åksjuka i ditt husdjur eller om situationen är för mycket för ditt husdjur att hantera be din veterinär för rekommendationer för inneboende eller sällskapsdjur sitters.
Se till att göra täta depåstopp varannan timme. Precis som du behöver ditt husdjur att komma ut och sträcka på benen efter en lång åktur. Ta honom eller henne ut på en 15-20 minuters promenad. Denna verksamhet kommer att bidra till att gynna både dig både fysiskt och mentalt. Som alltid rådgöra med din veterinär om att resa med ditt husdjur. Kom ihåg att varje husdjur är unik och en del tar inte väl till långa resor hemifrån. Ta hänsyn till detta och inte tvinga en obekväm situation på ditt husdjur. Om du gör rätt forskning och tar sig tid att planera din resa noggrant och säkert du är säker på att säkerställa en bra tid för alla inblandade. Lycka!

Tips om Valpar internutbildning
Vad du ska göra när din hund är i värme
Hur du lär ditt språk hund Logga
Hästar: Är du redo att äga en?
Alltid Remembered
Den uppslupen Irländsk Setter
Anledningar varför du inte ska ta din hund att arbeta
Lätt sätt att spara pengar på Dog Care
Extinct Hundraser: The Cordoba Fighting Dog
Franska angorakanin Ras profil
Allt om rasen: Storpudel

Leave a Reply