Hur man matar och tar hand om din sköldpadda

Eftersom de är så fina husdjur, är popularitet turtleas ökar varje år. Hur du kan hantera en sköldpadda kost är en av de mest fantastiska sakerna att ha det. Detta bör inte vara svårt, så länge ni redan vet lite om foder.
• Du måste veta att enligt dess art varje sköldpadda har en annan kost. Detta kan också variera från en individ till en annan, så det är mycket viktigt för dig att lära sin kost.
• Vara allätare, kan du förvänta dig sköldpaddorna att äta både kött och grönsaker. De bör få sina proteiner från kött med några måltider som innehåller kött varje vecka, men vad du bör ge dem dagligen är grönsaker. Mata dem inte med fett kött eller mat som de hundarna äter.
• Om du kan mata dem med Turtle pinnar det är bra. Du kan köpa det från varje djuraffär, men det shouldn’d vara det enda du matar din sköldpadda med, är också mycket dyra. En kombination mellan detta och en del hälsosam mat det är bra för din sköldpadda.
• Du måste känna att även sköldpaddor kan bli feta. Som jag sagt tidigare, bör fett kött inte ges till dem hela tiden. Du kan mata dem kött som maskar, sniglar och även kokt kyckling för att få sina proteiner från.
• Utöver det vatten de simmar i, bör du ge dem en ny källa av dricksvatten hela tiden.
• Sköldpaddor bör utfodras i vattnet, särskilt vattenlevande sådana. För detta bör du ha en separat hubb, eftersom de får alla rörigt när de äter.
• En bra bok lär dig hur man tar hand om en sköldpadda är mycket viktigt, eftersom det är nödvändigt att veta att många av dem dör eftersom de inte är väl omhändertagen.
Kom ihåg att ta hand om en sköldpadda kan vara mycket roligt och bli ett riktigt äventyr. Den viktigaste delen i att ta hand om en sköldpadda är att hitta sin rätta kost och hålla den. Det kan vara till stor hjälp för att de har en så stor variation av saker som de äter för att du ska göra en massa läckra kombinationer av mat att ge dem.
Men faktum är att många sköldpaddor dör i mänskliga hus, eftersom deras ägare har ingen aning om vad att ta hand om en sköldpadda innebär. Att vara ägare av en sköldpadda är inte så svårt så länge du vet de grundläggande stegen i att ge det god mat och hålla den frisk.

Tips för att dekorera en fisk akvarium
Hitta Ansedda Allergivänliga hunduppfödare
Mops Dog Encefalit Fakta
Välja en Border Collie som husdjur
10 sätt att upptäcka en valp kvarn
Hur man väljer en ny katt
Hur man väljer Korrekt Sängkläder för din Golden Retriever
Topp 5 Dog Training Videos
Hund promenad från en åskådare Point of View
Frugal Pet Care: Hur kan vi minska ditt husdjur Care Kostnader
Sanningen om Oroande

Leave a Reply