Hur man korrekt borsta hund

Hundar är bra följeslagare för alla. Om du äger en hund finns det många saker som du behöver göra för att ta hand om ditt husdjur. Du kommer att behöva mata, vatten, leka med, och brudgummen dem. Grooming är en mycket enkel uppgift när du vet vad du gör. Det finns många sätt att borsta hunden. Dessa inkluderar borstning, bad, klippning naglar och borstar tänderna. Var och en av dessa kan och bör göras vid behov för att hålla ditt husdjur glad och frisk.
Först måste du borsta din hund. Frekvensen av borstning är olika beroende på vilken päls din hund har. Om din hund har en slät, kort päls kommer de bara behöver borstas varje vecka. Om din hund har en kort tät päls som de kommer att behöva tränas varje vecka också. För om de har en lång päls, måste de borstas dagligen. Oavsett vilken typ av päls de har du måste ta hand runt alla områden. Se till att försiktigt locka mattor ute så att du inte orsakar dem smärta.
Nästa badar. Ditt husdjur kommer att behöva badas minst var tredje månad. Detta kommer att vara mer frekvent med mer tid de spenderar utanför. För att bada ditt husdjur finns det några steg som du bör ta. Först bör du borsta ditt husdjur att ta bort dött hår och mattor. Fyll badkaret med varmt vatten. Om du inte har en spray slang du behöver en kopp att sakta hälla vatten på husdjur. Du kommer först placera husdjur i badkaret, och då får du pälsen helt blöt. Bli inte vatten i deras ögon, öron eller näsa. Du kommer då att behöva löddra upp dem från huvud till svans. Du kommer då att skölja alla schampo. Du kan använda en bomullstuss för att rengöra insidan av öronen, men inte sticka in i hörselgången. Du kommer att torka din hund med en stor handduk. Du kan också torka dem med en hårtork, men ta i åtanke att vissa husdjur blir för rädd för att göra detta.
Nästa typ av grooming du behöver göra är att kloklippning. Du kan göra det själv, eller så kan du ta dem till en hund groomer eller de flesta veterinärer att få det gjort. Jag personligen gillar inte klippa mina hundar naglar eftersom de våndas och vicka. Istället min man använder en RotoZip med rondell till sand sina naglar ner. Det spelar egentligen ingen skrämma dem, och du kommer inte klippa i venen som måste undvikas. Om du väljer att klippa dem bör du alltid använda ett par Clippers hund tånagel. De fungerar bra, men du måste se till att du inte gem i snabb av spiken. När du klippa naglarna du behöver lämna dem med en nagelfil för att göra dem mjuka.
Den sista och sista steget för grooming är att borsta hundens tänder. Du bör köpa en tandborste gjord för hundar eller mjuk gasväv. Du måste be din husdjur för tandkräm gjord för dem också. Du kan också göra din egen genom att göra en pasta av bakpulver och vatten. Du måste sakta införa tandborste och tandkräm till hunden. När de är vana vid det och bekväm med det, kan du faktiskt borsta tänderna med borste och pasta gjord för dem.
Med var och en av dessa kan du se till att ditt husdjur tränas ordentligt. Ta alltid försiktig med ditt husdjur grooming behov. Om du har några frågor om grooming, bör du kontakta din veterinär.

Mat för katter med njursjukdom
Vikten av att maintaing dina hundar Vikt
Skötsel av hundar med allergier
The Warrior
Pet Första hjälpen: Första hjälpen kit du bör ha hemma
Allt om parasiter
Föra din nya Kitty Hem: Åtgärder för att göra det lättare för er båda
Hur kattlådan Träna ditt husdjur hus Kanin
Du är min väldigt lite Peruker
Häst Longering 101 för nybörjare
Välja och Rengöring Gerbiler Cage

Leave a Reply