Hur man kan stoppa en hund från att äta din matta

De flesta hundar visar en udda beteende, en av dem äter mattan. Du behöver inte ta bort mattan eller din hund. Det finns några sätt på hur att disciplinera eller lära hunden att justera sin attityd eller vana. Den här artikeln kommer att hjälpa dig om hur du avskräcka din hund från att äta mattan. Det finns olika sätt på hur man gör det, vi kommer räkna dem.
Metod 1
Din hund kan ha för vana att tugga objekt. Han kanske behöver något att tugga i munnen. Så du kan köpa honom några tugga leksaker så att han kan få en leksak att leka med. Träna din hund så att han kommer att vänja med leksaker, inte mattan. Byt leksaker varannan vecka så att han inte kommer att vara uttråkad med samma tugg leksak.
Metod 2
Det andra, kanske du hålla kvar alltid hunden på samma plats. Din hund kan bli uttråkad och har gott om ledig energi. Det är en bra idé att ta din hund varje morgon på din jogging innan du går till jobbet. På det sättet kan han utbrast hans energi i dagliga övningar.
Metod 3
Den tredje möjligheten är att kanske din hund har kände mig ensam eftersom han alltid ensam. Om så är fallet, lämna honom i en kort fas av tid och vara tillbaka igen. Om du kommer hem och hunden inte äter mattan längre, kan du betala honom med beröm och behandla. Hundar älskar att höra beröm från sin ägare, så gör det. Du kan också lämna en trasa med din doft när du är borta. Som kan ha en stor tröst för hunden.
Metod 4
Du kan också köpa en Bitter Apple spraya finns i djuraffärer. Spraya din matta med Bitter Apple. Som kan lämna en misshagar smak och lukt på mattan. Det är ett bra sätt att avskräcka din hund från mattan.
Metod 5
Om du fångade honom på bar gärning äta mattan, säga nej! stadigt och smälla honom. Hunden kan fånga inslag av varför du gjorde det. Men slå inte, punsch eller sparka hunden. Det är för obehagligt och olagligt. Det kan misshaga din hund mot dig. Å andra sidan, om du inte fånga honom, det finns ingen mening med att skälla på honom.
Metod 6
Om ovanstående metoder inte fungerar, då detta skulle kunna vara en sista utväg. Håll hunden borta från mattan. Även om detta kanske inte är den idealiska lösningen, finns det ingen bra alternativ kvar längre. Fortsätt att hålla hunden borta tills den är utbildad i detta sammanhang. Sedan kan du placera hunden från sin ursprungliga plats. Observera, om han inte gör det udda beteendet längre.
Metod 7
Om du känner att det handlar om hälsofrågor, var inte blyg för att gå till veterinären. Fråga doktorn och lät honom kolla.

Katter och hundar: Hur introducera dina husdjur
My Dog Sadie
Sommar Hund Walking tips
The Joy of saltvattensakvarier
Hur man väljer Korrekt Sängkläder för din Golden Retriever
Dog Houses of Idag
Bad katt beteende
Utbildning en hund att vänta på kommando att hoppa in bil: enkla tekniker
Din nya häst
Adoptera en katt i Waco, Texas
Hund Daze of Summer

Leave a Reply