Hur man kan eliminera lukten av katt urin och Spray

Katter är betydligt en av de bästa husdjur att ha runt. De är nästan synonymt med hundar när det gäller att söka uppmärksamhet och kärlek. Dessa kattdjur däggdjur är mycket uppskattad av människor för deras utmärkta skilss ohyra jakt och för att vara hängivna följeslagare. Spänning författaren Edgar Allan Poe är en av de berömda kattvänner. Hans katt, Catterina, tjänade som hans frus säng-varmare under vintersäsongen när paret upplevde extrem fattigdom. Katten var att leva med dem tills paret båda avled. Dock är baksidan att ägarna tvingas att ta hand om dessa husdjur vars urin lukter och fläckar är illaluktande och mage-kärning.
De kattdjur domesticerade däggdjur urin avger en kraftfull och obehaglig lukt. Dessa djur har en naturlig mönster av skyddande markeringar. De försöker att skydda sina territorier genom att lämna urin. Denna defensiv mönster kallas sprutning. Katter dike sin doft i nästan varje del av huset. Cats ‘urin är avsedd för territoriella syften eller för att visa fretfulness över vissa yttre förändringar. Det kan kännas press eller ångest över några saker som konstiga ansikten eller nya gäster hus, hundar och andra husdjur hus, överföring av huset, nytt hus fixtur eller utrustning, urinvägsinfektion, andra sjuk och smutsiga kattlådan. Att bättre kunna hantera den extrema lukten av katt urin, ägare måste förstå hur man kan eliminera urin och fläckar. Här är några tips: ett hem botemedel för att utrota lukten katt urin och doft är med hjälp av vinäger och bakpulver. Det första steget är att torka upp området och kombinera 2/3 kopp vatten, tvål och 1/3 kopp ättika. Sedan stoppa den delen med kissa eller fläckar. Få en ren trasa och skrubba området tills det känns lite fuktig och nära torr. Upprepa proceduren och få en annan duk eller trasa för att torka av kvarvarande vätskeblandningen. Fördela liten mängd bakpulver på den färgade delen. Det sista steget är att vänta i 1 hel dag och använda dammsugare för att fullständigt torka av platsen.
Ett annat hem behandling för att utrota katt lukt är att använda munvatten eller gurgla lösning. Kombinera en liten mängd munvatten, helst Listerine med vinäger och vatten. Torka ytan med lösningen. Listerine föredras på grund av dess stora innehåll av alkohol.
Mattan färgas med katt urin kan rengöras med hjälp av peroxid. Placera en liten mängd väteperoxid på den färgade ytan. Låt det vara kvar på området tills det torkar. Stoppa den med varmt vatten och sedan pinnen med en ren trasa.
För katt bajs, få en pappershandduk för att plocka upp katten avföring. Tvätta området med vatten och diskmedel. Skölj och torka med en trasa eller pappershandduk tills det är torrt. Använd enzymatiska rengöringsmedel för att utrota bakterierna.
Artikel Resurs: Anna Olalia

De Boss Hundar
Cockatiels 101: mindre kända tips
Katt urinvägsinfektion – rätt medicinering
Övningar för din hund
Hur fixar din hunds ylande
Hundar Få Värmeslag Too: Hur man känner igen symtomen
Hund Daze of Summer
Pedi Paws Nail recension Trimmer Produkt
Friska Rutinmässiga vanor för ditt husdjur katt
Skador av huskatter för miljö
Chihuahua valpar är ett utmärkt hund för Apartment Living

Leave a Reply