Hur man introducerar valpen till ett hem med katter

Ja, de är båda djuren. Men även djur, som människor, har olika personligheter. Och eftersom de är nya för varandra, måste de känna varandra. Du måste göra detta eftersom vi alla vet mycket väl att katter och hundar har varit dödsfiender. Innan du inser, allt inomhus redan en enda röra eller en av dem är skadad redan eller döda. Hur kommer du att införa det nya valp till katter hemma?
När hämta hem en valp, aldrig lämna dem ifred ens bara för ett par timmar. Om du kan, ge det en hel dag att få valpen att känna till sin omgivning. Ge valpen ett begränsat område att utforska och sedan gradvis öka området så att du och din valp är både bekväm.
Efter att ha gett valpen en känsla av komfort, är det nu dags att introducera dem till dina katter. Det finns några regler att följa: 1. Valpen ska vara kopplad när de kommer ansikte mot ansikte med katterna. Detta kommer att skydda valpen och katten i fall de bedriver i strid läge. Bara dra valpen tillbaka och detta kommer att lära dem också att katten inte kommer att skada dem.
2 Utrymmet för införandet bör vara tillräckligt breda för katten att fly ifall valpen lossnar från hans koppel. Det bör också finnas en stor plats att katten kan köra till så att valpen inte kan skada dem.
3. Håll hunden borta från kattens tillhörigheter och samma regel gäller för hunden. Cat tillhörigheter inkluderar mat och strö. Den nya valp kommer att undersöka och han borde veta att han inte skulle röra saker som han inte äger – ungefär som när undervisningen ett barn.
4. Det kan ta lite tid för både djur vara bekant med varandra. Detta är en normal process. Den kan även ge stress både genom att visa brist på aptit. Rådgör med din veterinär när detta händer.
Det kan ta en vecka eller två innan de två kommer lära sig att de kommer att vara med varandra under en lång tid. Detta är ett bra sätt att undvika obehagliga scener annars måste du kontakta veterinär om vad du ska göra. Men när du ser de två djuren få bra överens med varandra, då det kommer att bli mycket givande.
Artikel Resurs: Ronald Uy

Hur kattlådan Träna ditt husdjur hus Kanin
Anta-A-Cat månad i San Francisco, Kalifornien
Recension: Essentials clumping kattsand från Arm & Hammer
Faran med Dog Munkorg
Utbildning en hund att vänta på kommando att hoppa in bil: enkla tekniker
De bästa metoderna för att träna din hund
Är din Råtta mycket nervös av dig? Gör henne Confident
Betydelsen för Kastrering Man Hund & Katt
Vanliga orsaker till hudproblem hos hundar
De bästa hemlagad Halloween för hundar
Hur man hittar gratis planer på att bygga din egen katt Condo

Leave a Reply