Hur man introducerar Pet Rats till varandra

Råttor är sociala djur och gillar att vara med andra råttor, kommer de att vara lyckligare med en bur kompis snarare än att leva ensam. Om ni antar en råtta och senare vill lägga till ytterligare råtta i buren finns saker du behöver göra för att de introduktioner att gå bra.
Sätt den nya råttan i sin egen bur, sedan lägga den andra råttan i sin bur och sätta två burarna nära varandra så att de kan lukta varandra men inte nära nog att de faktiskt kan få på varandra. Slagsmål kan bryta ut i början, så sätter burarna minst 4 inches isär. De burar ska stanna här sättet för nästa vecka.
Efter en vecka, ta varje råtta ur sin bur och placera den i andra buren. Detta är ett bra sätt att få dem brukade varandras lukt. De bör stanna i andra buren för ungefär en timme varje dag i 5 dagar.
Nästa steg är att införa råttorna i en neutral mark, en plats som den första råttan inte tänker på som hans. Den bästa platsen för detta är badrumsgolvet. Det är en lätt innehöll rum där de inte kommer att kunna fly och du kan titta på dem noga för tecken på aggression.
Se till att det inte finns något på golvet som de kan skada sig på eller tugga igenom, liksom trådar, kemikalier eller tvål. Se till att ha lite godis för dem innan du får dem i badrummet. Yoghurt droppar, små bitar av grönsaker eller frukter fungerar riktigt bra. Börja med små introduktioner, inte mer än 20 minuter varje gång. Efter att ha gjort detta för ett par dagar om det ser ut som de får tillsammans och du inte ser någon aggressivt beteende än spel slåss eller brottning bör du kunna sätta båda råttorna i samma bur. Real slåss där de drar blod bör stoppas omedelbart.
Om ingen av burar du har är tillräckligt stor för två råttor då måste du få en ny bur. En bur måste vara stor för att hus två råttor, bör den ha två nivåer och plats för två holkar för dem att sova i. Om buren du har är stort nog för två råttor du ska ta det helt isär, rengör det att få den ursprungliga råttor lukt av den och ordna alla leksaker, vattenflaskor, fågelholkar och maträtter så det verkar ny för båda råttor.
De flesta gånger introduktioner kommer att gå bra, men om när du försöker införa råttorna tillsammans du sluta med att bryta upp en kamp, ​​ge inte upp. Försök igen nästa dag, desto mer tid du ger dem vänja sig varandra desto mer sannolikt att de kommer att gosa, leka brottning och grooming varandra.

Vilka vaccinationer behöver min hund egentligen?
Dog Skin Itch Problem
Illaluktande hund Breath: Orsaker och behandling för dålig andedräkt hos hundar
Katt Märkning Hur hjälpa till att kontrollera din katt Märkning problem
Sluta din hund från att äta smuts
Franska angorakanin Ras profil
Flera hundar: två kan företag med lite omsorg och massor av kärlek
Afghanhund: En Majestic Dog Breed
Är Shih-Tzu Bra med små barn?
De fem bästa Halloween för hundar
Min personliga berättelse om att anta en Shelter djur för Adopt-a-Shelter-Animal månad!

Leave a Reply