Hur man introducerar din nya katt till andra katter i familjen

Mycket långsamt! Om du bara har en annan katt det kanske inte så svårt som du tror. Katter är precis som alla andra djur som de får ensamma för sin egen sort. Ge dem en möjlighet att lära känna varandra som brukar allt de behöver.
Katter som har varit i ett visst hem under en lång tid utan tillsats inkräktare kan försöka att dominerande. De tror att de äger huset. Katten eller katter kan visa tecken på svartsjuka när deras introduceras till andra katter. Förbered för massor av väsande.
Katter är lekfulla av naturen och vill hitta olika sätt att underhålla sig själva. Det är där kreativiteten är praktiskt. Du måste tänka som ett barn. Barn älskar att spela i stora lådor. Varför inte prova det här på dina fyrbenta vänner. Placera stora lådor på ditt vardagsrum där du kan hålla nära ögon på deras beteende. Att lära sig att klara sig bara tar tid och anbud kärleksfull omsorg.
När funderar på att använda lådor ihåg, låt sin egen nyfikenhet övertyga sig själva att spela i denna roliga kreativt sätt. Du kan prova små knuffar. Skär ett hål i toppen av alla rutor då, snart kan du se några av katterna krafsar genom hålen på varandra. De kan börja väsande, men i tid mindre väsande och mer spel kommer att bevittnas.
Prova att använda trådrullar för att uppmuntra lekfulla interaktioner. Katter njuta oftast detta lekfulla aktiviteter. När du spelar på detta sätt din katt kan ha så roligt de ska acceptera en nykomling att gå rätt i.
Katter älskar att spela och brottas runt. Titta på andra djur runt kvarteret brottas och spela. Vanligtvis du ser och hör ljudet av lekfull spänning. Det inte slåss de spelar. Ibland katter börjar väsande när de vill sluta spela och den andra en känner mer pigg. Nyckeln till att hjälpa våra fyrbenta vänner acceptera andra fyrbenta vänner är aldrig genom att trycka dem. Försök aldrig att tvinga dem att komma överens. Bara sätta lekfulla föremål runt som lådor, bollar av garn, eller olika former av katt leksaker. De kallas nyfikna på goda grunder. Låt naturen ha sin gång.
Prova med att stänga ögonen och föreställa vara en katt som har alltid haft sitt hem ett specifikt sätt. Din katt eller katter har varit ogiltiga på kärleksfull sätt, men de är använda för att saker och ting på ett sätt. De behöver din hjälp för att göra införandet gå så smidigt som möjligt. Din katt eller katter i många år tror verkligen att alla andra katt måste vara en inkräktare. Du vet annorlunda så vara kreativ och använd din fantasi och göra detta en, två, tre katt hem till en fyra katt lyckligt hem. Vad är din katt nummer? Du kan ha mer eller mindre än fyra katter, tänk bara på att hjälpa sina nyfikna natur vill ha mer.
När du försöker att tänka på olika lekfulla idéer tänka på alla de saker din katt eller katter har någonsin älskat att göra. Tycker de att jaga en leksak mus eller jaga en rullande trådrulle? Om de försöker använda dessa lekfulla idéer. Om de älskade dem för en vecka sedan de kommer fortfarande älskar dessa lekfulla aktiviteter nu. Det kanske inte händer på första försöket, men bara ha tålamod. Senare ser du inte en utan två, kanske tre, eller fler katter som är lekfull scampering i hemmet spela tillsammans.
Hjälp till att göra din katt familj, till en stor lycklig familj.

Hur du vet om du är redo för en katt
De bästa Dog Training Produkter
Caboodleranchen – Ponte Vedra Beach, FL
Fancy Cat Myter: mörkerseende förklaras och mer
Det coonhound kan jaga
Bästa AC Innehåll: Halloween för katter och hundar
Hur Cope med döden av ett husdjur
Den bästa hund Halloween
När vi lämnar hund ensam
Att hitta den perfekta Kennel Pet Boarding in Town
Vilken typ av husdjur är rätt för dig?

Leave a Reply