Hur man har en hälsosam Sötvattenfisk

Först av allt måste du köpa en fisk. Gå till butiken för dina önskemål, och leta reda på några sötvattensfiskar. Titta på var och en av dem noga, och när du hittar en som du gillar, titta på hans ögon och hans kropp. Om han ser sjuk att du då inte köpa det, om han ser bra ut, och sedan be någon annan för ett andra utlåtande. Om han tycker att det är okej sedan köpa fisken.
Också få en ordentlig tank för din fisk. Vanligtvis måste du få en gallon per tum vuxen fisk i tanken, även om det kan variera beroende på din fisk. Det är bättre att fråga vilken tanken är lämplig för din typ av fisk.
Om du redan äger fiskar, ska du inte placera denna nya fisk med dina andra fiskar. Placera den nya fisk i en ny tank och vänta ett par veckor, så att du kan se om den har några infektioner. Under några omständigheter, inte flytta fisken med dina andra fiskar förrän några veckor har gått, annars kan du sluta med massor av infekterade fiskar i stället för bara en.
Köp en flytande testkit och testa vattnet regelbundet. Kom ihåg att dålig kvalitet vatten kan kosta din fisk liv, och ingen vill att det ska ske. Även om vattnet ser bra ut, köpa rätt utrustning och byta vatten regelbundet. Vi vill att vattenkvaliteten är toppklass.
Ta väl hand om vad din fisk äter. Ge honom inte vad du anser vara okej. Gå till rätt butik och fråga där vilken typ av mat din fisk bör få. De kommer att ge dig rätt mat och undvika dig oönskade upplevelse.
När din fisk har ätit, kontrollera tank för allt avfall det kunde ha kvar i vattnet och ta bort den med en rengjord ordentlig nät. Ha alltid detta på minnet, minns vi vill att vår fisk att ha den bästa vatten vi kan erbjuda.
Försök att hålla en konstant temperatur för dina fiskar, undvika plötsliga temperaturförändringar. Placera din fisk i en trevlig och fräsch plats, borta från allt som plötsligt kan ändra vattentemperaturen. Om möjligt, hålla din fisk borta från fönster, dörrar, eller elektronik.
Om du följer dessa steg noggrant, då du kommer säkert att ha friska fiskar som kommer att vara tacksam med dig hela livet. Som en ytterligare tips, glöm inte att ge din fisk tillräckligt med kärlek.

Recension: Essentials clumping kattsand från Arm & Hammer
Hur att välja den bästa hund mat till din hund
Saker att tänka på om Pet antagen
Produkt granskning: Tetramin Flake Fisk Mat
En Dog Day Poem
Spännande och kylning pengar med Koi fiskodling
Hur man gör din hund älskar sin Crate
Människans bästa vän
Tips för att hålla en ny valp lycklig i ditt hem
C Tryck båda kalvar i sina sidor lite och pressa tillbaka på tyglarna.
Dog Houses of Idag

Leave a Reply