Hur man håller Myror Out of Dog Skålar och Skålar Cat

Myror är en av de mest irriterande varelser runt. Särskilt eftersom de gillar en av de saker som vi värnar mest i denna värld, mat. Mat kan ganska enkelt förvaras så att myror inte kan komma in i den, men hur är det med maten på våra husdjur? De flesta av oss kommer att sätta vår hundmat eller kattmat i en hund skål eller katt skål och låt det. Då de där irriterande små myror kan komma och få i kattmat eller hundmat. Hur kan vi stoppa dem?
Vad är en myra största svaghet?
Den största svagheten i en myra är att du kan kliva på den och krossa den. Naturligtvis är det förmodligen inte en bra idé att trampa på myrorna i hundens skål eller katt skål eftersom det bara kommer att få hundmat eller kattmat på fötterna. Att inte nämna det inte kommer att stoppa myror från att komma i hundmat eller kattmat, kommer det att sluta bara levande myror från att komma i hundmat och kattmat.
Förutom att en myra största svaghet är vatten. Forskare har hittat en art av myra som kan simma. Denna art är sällsynt men och du förmodligen att göra med den icke-simning sort.
Hur förhindrar jag myror från att komma i min hund skål eller katt skål?
Om en myra största svaghet är vatten och sedan använda det till din fördel. Hitta en maträtt, panorera eller annan skål som är tillräckligt stor för att sätta din hund skål eller katt skål i. Sätt hunden skål eller katt skål i större pan, skål eller fat och addd lite vatten till skålen så att det nu finns en vatten vallgrav runt din hund skål eller katt skål. Nu pesky myror inte kommer att kunna komma in i hundmat eller kattmat eftersom de hatar vatten och kan inte simma till den. Detta är något som jag och myror har gemensamt. Om det fanns en vatten vallgrav runt varje pizza plats i området så skulle jag förlora mycket i vikt.
Varför är det viktigt att förebygga myror från att komma i min hundmat eller kattmat?
Förutom det faktum att det är helt enkelt motbjudande, kan en hund eller katt skadas genom att svälja levande myror. Myror bita, och de kan bita insidan av en hund eller katt som de går ner. Myror har också raspiga ben som kan irritera ett husdjur nog att göra dem kräkas.

Hemlagad Dog Treat Recept är bättre för din hund
Fördelar och nackdelar med metoder loppor
Hur man gör Quick & Simple Homemade leksaker för ditt husdjur
Ta hand om ditt husdjur nymfparakiter
Inbrott din nya valp: Ett enkelt och stress fri metod
Hur kan man förhindra Bloat hos hundar
Steg för steg guide att anta en katt
Hålla husdjur Säker
Bästa Kookamunga katt och kattunge Treats
Giant Hundraser: Mastiffs, Newfoundlandshund, St Bernards och Great Pyrenees
Curb din hund! Vad det nu betyder

Leave a Reply