Hur man håller en Fennec Fox som husdjur

Letar du efter en unik husdjur? Om du älskar hundar sedan en Fennec räv, även känd som en Ökenräven, kan vara ett idealiskt val för dig. En Fennec räv kommer från hundens familjen men det har massor av unika egenskaper som inte finns hos hundar. Det är en mycket litet djur som väger högst tre pounds som vuxen. Även om att hålla Fennec räv som husdjur är inte populärt, det kan göra en bra husdjur om du vet hur man tar hand om honom och vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder.
Ett sällskapsdjur Fennec räv fungerar mycket som en domesticerad hund. Men du måste komma ihåg att dessa typer av rävar inte varit domesticerade fullt, det finns alla möjligheter att din Fennec räv kunde undkomma först ges tillfälle. Du måste ta några försiktighetsåtgärder för att förhindra att detta händer. Eftersom Fennec rävar kommer från vilda habitat, måste du träna dem så att de blandas med din familj och andra husdjur.
Den Fennec Fox är en mycket aktiv och snabb djur. När de bor i deras naturliga miljö, de är nattdjur. Men när de är domesticerade de kan följa sina ägare rutin. Du måste träna honom att bli anpassade till ditt schema som de kan yla på en hög ljus röst som kan vara störande på natten.
Hur du tar hand om en Fennec räv?
Att ta hand om en Fennec räv är mycket likt hand om en hund. Det är möjligt att träna dem att lyda dina kommandon. I själva verket kan de tränas även som valpar. Du kan träna dem att följa en rutin för de vanligaste aktiviteter som vila, speltid, äta tid, besök badrum och så vidare. Du måste komma ihåg att en Fennec räv är en mycket aktiv djur så det behöver mycket motion och friluftsliv.
I deras naturliga miljö, matar en Fennec räv på gnagare, insekter, små reptiler, växter och frukter. Därför kan du ge honom konserverad kost som är speciellt förberedd för vilda djur. Men du kan också mata honom rått kött, frukt, grönsaker, hundmat, kattmat eller en blandning av alla dessa livsmedel.
Slutligen måste du komma ihåg att en Fennec Fox är en mycket nyfiken djur så det är alltid gräva i något. Om du planerar att hålla ditt husdjur räv utomhus, måste du se till att den hålls i ett hölje som förhindrar gräva och klättring. Du måste också hålla stängslet säkert så att han inte kan fly.

Loppor: Att bli av loppor i hem
Virka Mönster: Leksaker för husdjur
Farliga Canine Treats
Allt om rasen: ungerska Hound
Är Omega Paws En av de bästa Lådor kattsand tillgänglig?
Housetrained Dog Pooping Inne House: Orsaker och lösningar
Det bästa sättet att njuta Fall
Några av de bästa utomhus Hundraser
Tips och steg till bada din häst
Möt den irländska setter
Hur Dog Parks kan vara en bra sak: Off the koppel och släppa lös

Leave a Reply