Hur man gör Quick & Simple Homemade leksaker för ditt husdjur

Med ekonomin i det skick som det är i dessa dagar, är allt en så dyr och sällskapsdjur leksaker är inget undantag. Här är sätt att spara pengar och ändå ge ditt husdjur med massor av kul genom att göra hemgjorda leksaker själv. Använd bara din fantasi och möjligheterna är oändliga. Här är några snabba och mycket enkel hemlagad sällskapsdjur leksaker att göra att en hund eller katt skulle uppskatta att få.
Katter: Klipp en bit drake sträng eller tjockt garn och göra det tillräckligt länge så att det dinglar ner tillräckligt långt för din katt att nå. Gör en kula ur ett stycke av aluminiumfolie och bind ena änden av strängen runt folien bollen. Häng strängen på en spik eller band den till botten av ett skåp. Nu kan du katt har sin egen lek tjuder boll att spela.
Ta ett par gamla handskar och sedan stoppar en plast kasse inne i handsken och sedan stoppar i en pjäs mus fylld med kattmynta. Sy ihop ändarna.
Ta ett par gamla handskar och sy sedan på remsor av gården eller kite sträng på varje finger av handsken. Sätt handskarna på och vicka fingrarna runt och låt din katt leka med strängarna.
Stuff en gammal strumpa med en plast kasse och knyt en knut i strumpan. Din katt kommer att älska krispigt ljud som påsen gör.
Ta en kartong och sedan tejpa den stängd i båda ändarna och sedan skära ut ett runt hål på två sidor av lådan är tillräckligt stor för din katt att få igenom. Nu kan du katt har ett stort hus att springa och stoja i. Limma på snören eller band tyg till toppen av lådan för massor av speltid för din katt.
Köp en dammvippa i Dollar General, men bara vara säker på att du får en med verkliga fjädrar och inte en som har mikro fiber magnetiska dammvippor. Kasta duster på golvet och titta på roliga börja.
Sy på snören till en gammal strumpa och knyt en knut i strumpan och låt din katt jaga snöret runt huset.
Klipp en bit kartong som 12 x 6 i storlek och sedan skära bitar av kite sträng tillräckligt länge så att de kan dingla ner från kartongen när de är plats på kartongen. Använd en stor nål och in flera stycken av kite sträng genom kartongen. Knyt en stor knut i strängen på den övre delen av kartongen så att strängen inte glider igenom. Se till att strängen är tillräckligt lång för att dingla ner för din katt att kunna spela med. Nästa kast aluminiumfolien till små bollar om golfboll storlek och limma en på ändarna av samtliga kite strängar. Ta en annan bit kite sträng och trä den genom nålen och peta den genom mitten av kartong och gör en ögla att hänga på väggen. Placera tillräckligt långt ner för din katt ska kunna nå bollar och snören. Använd fler delar av kite sträng eller lim och bifoga fjädrar till strängarna som dinglande ner. Du kan även limma på en Jingle Bell Ball till ena änden av snöret.
Placera en Jingle Bell Ball inuti en gammal strumpa och antingen sy eller knyta ihop ändarna.
(Du kan hitta en två-pack Jingle bollar på Dollar General för endast $ 1,00)
Gå till Dollar General och köpa ett paket med tre mini möss som är fyllda med kattmynta för endast $ 1,00. Placera en av mössen inuti en gammal strumpa och sedan sy ihop toppen.
Gå till Dollar General och köpa ett paket med tre mini möss som är fyllda med kattmynta för endast $ 1,00 och även köpa ett paket av mycket små skruvkrokar som du använder för att hänga växter från. Knyt en lång sträng till svansen av musen och placera en av skruvkrokar i väggen ovanför en dörröppning, så att musen dinglar omkring två inches från golvet. Min katt Murphy älskar detta och tillbringar timmar vadd mössen fram och tillbaka.
Hundar: Placera en tennisboll inuti en gammal strumpa och knyt ihop ändarna. Spela tug-of-war.
Sätt två ugn vantar på händerna och spela tug-of-war med din valp. Om han av misstag biter fingrarna, kommer det inte skada.
Knyt en gammal strumpa i en knut för att spela tug-of-war.
Gör en tunnel roligt för din valp eller hund att gå igenom genom att skära bort båda ändarna av en stor kartong kylskåp rutan.
Placera en rawhide tugga ben inuti en gammal strumpa och knyt strumpan i en knut. Din hund kommer att tillbringa timmar med att försöka få till rawhide ben.
Skruva av locket på en tom 20-ounce vattenflaska och sätta flera popcorn kärnor i botten. Skruva på locket igen och Viola! Du har en billig och underhållande hund leksak.
Peta hål i sidorna av en tom mjölkbehållare när du sköljer ur den ordentligt. Stuff några munsbitar av deras mat eller godis genom hålen och se hur länge de är underhållning försöker hämta godsaker inuti.
Av någon anledning, hundar älskar att jaga bubblor så att skapa din egen, fyll en skål med hälften vatten och hälften diskmedel och sedan doppa en flugsmälla ner i tvålvatten och svinga flugsmälla tillbaka & fram för att frigöra bubblor och titta på roliga börja. Bara låt inte din hund äta för många bubblor eller han kan få en upprörd mage.
Se till att du inte använder material som kan bli splittrad och fastna i ditt husdjur halsen eller som presenterar någon annan typ av kvävningsrisk för ditt husdjur.

Den ABC Stoppa en Jumping Dog
Hur man korrekt träna kattungen
Hur du håller din hund säker från risker Sommar Hälsa
En titt på en arbetsgrupp Horse Farm
Hur hitta en ansvarsfull uppfödare
Hur ta hand om ett husdjur Väsande kackerlacka
Zebra Danio Faktablad
Vilken Dog Breed är rätt för dig?
Skötsel av en förlamad hund
Nationella Dog Day Poem för din fyrbenta vän
Hur att hjälpa hundar som är rädda åska

Leave a Reply