Hur man gör Hemgjort Hamster leksaker

När du först få en ny hamster hem är det första du kanske vill göra är att gå till djuraffären och köpa upp alla snygg leksaker och tillbehör för din hamster. Det enda problemet med det är inte varje hamster kommer att spela med alla leksaker du köper för honom så att några hemma kommer vara roligt för er båda och kostar mindre pengar.
Hamstrar är chewers så när du börjar göra din hamster leksaker du behöver för att se till att komma ihåg det och alltid använda tillbehör som inte kommer att vara skadligt för din hamster om han tuggar dem.
När du använder trä, alltid använda trä som inte har behandlats med några kemikalier, färgämnen eller lim. Du kan använda vanlig karamellfärg till skogen om du vill ge det lite färg.
Swinging Platform
För denna leksak du behöver en bur som har tillräckligt med utrymme för att ha en liten trä plattform hängande inne i buren och en bur som har barer går över toppen av buren. Först hitta en liten fyrkantig träbit eller en styv bit kraftig kartong och borra fyra små hål, ett i varje hörn. Använd fyra stycken tunna rep men inte sträng som en sträng kan vira runt dina hamstrar benen eller han kan kvävas av det. Trä repet genom hålen och knyt en liten knut på en ände som är på botten av trä eller kartong, bör den andra änden kopplas till toppen av buren, så att plattformen i hängande i buren.
Din hamster kan hoppa på detta eller att han kanske bara tugga på det, hur som helst, om han inte gör något med det efter några dagar ta ut och prova en annan leksak. Hamstrar blir uttråkad med bara en typ av leksak och deras leksaker ska kopplas ut varje gång på ett tag för att hålla dem från att bli uttråkad. Detta kommer att hålla din hamster glad.
Papprör
Det finns så många användningsområden för rören från toalettpapper och pappershanddukar som du aldrig kommer att köras av saker att göra med dem. Här är bara några roliga saker du kan göra med dem.
Vik slutet av en toalettpapper rör inåt och fyller den andra änden med hamster mat eller behandlar som morötter, droppar yoghurt, äpplen eller päron. Vik den andra änden av röret inåt så att maten är gömd inuti röret och placera den i dina hamstrar “bur. Han kommer att lukta mat och börja tugga papprör för att komma åt maten. Alla ömtåliga livsmedel såsom sallad, äpplen och päron bör tas ut ur buren om den inte äts i slutet av dagen, eftersom de kommer att ruttna och gör din hamster sjuk.
Sätt fyra eller fem rör pappershandduk med lite hamster mat inuti varje en på golvet och låt din hamster springa från en till nästa. Han kommer att gilla tid utanför buren och du kommer att ha roligt att titta på honom springa in och ut rören.
Mat Sträng
Även om du inte ska använda riktiga sträng för din hamster leksaker, finns det några roliga saker som du kan använda i stället för sträng. För denna mat sträng måste du ha en stor morot och skär den längd klokt i kvadrat remsor ungefär som en lång pinne som du kan ladda bitar av mat på som en shish kabob. När du har morötter i bitar, sedan skära små bitar av äpplen, päron, kokt ägg ect, och tryck dem på morot käpp du gjort. Du kan behöva peta ett hål i några av de livsmedel så att du inte bryter din morot pinne. Sedan ger moroten stick med mat på den för att din hamster. Varje pinne ska de vara ca fyra inches lång så att du inte slösar bort för mycket mat och se till att kassera någon överbliven mat i slutet av dagen.
DOKUMENTFÖRSTÖRARE
Nej, låt inte din hamster spela i tidningen shedder men du kan se honom bli en. Se till att använda papper som inte behandlas med några färgämnen eller bläck som som kan vara skadliga för din hamster. Om du kan hitta tomt vitt papper kan du sätta en halv sida i hamstrar bur och titta på dem strimla det snabbare än din dokumentförstöraren skulle och sedan spela i den, använda den för sängkläder eller gömma sig under den. Din hamster kanske hålla det i större bitar för att dölja i medan han sover. Du kan lämna det strimlade pappret i sin bur tills han kissar på den. Lämna aldrig blött papper i en bur som det inte kommer att torka ut lätt och kan göra din hamster sjuk.
Carnival
Jag menar inte att du ska ta din hamster till en karneval oavsett hur mycket kul du tror att din hamster skulle ha, men för att göra en karneval för din hamster rätt hemma. Du behöver en av dessa små plast barnpooler utan det vatten som tillsätts till det, tre tomma flingpaket, tre rör kartong och en tom skokartong. Du behöver också chinchilla damm som du får eller inte får ha till hands, men kan köpa på djuraffären.
Första är att se till att kiddie poolen är ren och fri från smuts och vatten, ta sedan bort all plast från flingpaket och skär hål är tillräckligt stora för din hamster att passa igenom i sidorna av flingpaket. Placera flingpaket och papprör i barnpoolen. Nu tar den tomma skokartong och skär sidorna ner så din hamster kan hoppa in och ut ur den på egen hand och fyll den med chinchilla damm och sedan sätta detta i barnpoolen liksom. Nu får din hamster och satte honom i barnpoolen och se honom spela i hans hemmagjorda karneval.
Hamster älskar att gräva så skon låda fylld med chinchilla damm kommer att hålla honom upptagen gräva under en lång tid och eftersom det är i poolen du inte behöver oroa dig för dammet att få över hela golvet.
Så där har du flera billiga och enkla hemgjorda leksakerna du kan göra själv. Oavsett vilken typ av leksaker du gör för eller ge till din hamster, kan de eller inte kan leka med dem. Om din hamster är tuggar som en galning på barer sin bur, han troligen uttråkad av sitt sinne och vill ha något roligt att göra så gå få honom hans egen karneval att spela i ett tag.
Alltid vara medveten om hur mycket tid du låter din hamster tillbringar utanför sin bur utan mat och vatten också. Du kommer att älska att titta på honom leka med sina leksaker men se till att låta honom ta pauser och så att han kan gå på toaletten, äta lite mat, få ett glas vatten eller bara vila.

Hur borsta pudel
Hur man kan stoppa din hund från att hoppa upp på dig
Ska du spay din kvinnliga hund?
Fördelar med Professionell Dog Training – 10 skäl till varför din hund behöver det
De underverk i Calico – vetenskapen till varför de ser ut som
Det bästa sättet att njuta Fall
Förstå Hästar – kommunicerar via Din röst
Manx: Är denna katt rätt för dig?
Att hitta en Boarding stall till din häst
Hur säkert rengöra kattens öron
Spara pengar på Pet Supplies

Leave a Reply