Hur man gör en Swing häst Däck

Detta är instruktioner för att göra en swing häst däck. Detta kommer att kräva en viss konstnärlig talang för att rita en grundläggande häst form och viss styrka att skära däcket. Det kommer också att kräva ett starkt stöd för vikten av barnet och swing. Tjocka träd lemmar är bäst. Här är hur man gör en gunga häst däck.
Saker som behövs för en DIY häst däck swing: korslagerdäck däck (rensat och rengöras, klart belagt att förhindra svarta lossnar på kläder är valfritt)
Industriella saxar
Skruvar med muttrar, brickor och mössor lock (minst 1 ½ tum bult längd)
2 lyftöglor med muttrar och brickor för stöd och montering (minst 1 tum)
Nycklar (dimensionerad för att bultskallen och mutter)
Boring verktyg (för support hål)
Poster Board (större än däckets omkrets)
Blyerts och krita
Rep, kedja eller kabel (stark nog att hålla vikten av barn-och däck)
Sax
Tejp
Hur man gör en gunga häst däck: Steg # 1: Lay däck på affischen ombord. Använd penna för att rita en cirkel av insidan och utsidan omkrets av däcket. Ta däck och dra häst mönster mellan de två linjer (mönster bör vara i 5 delar: huvud, hals, kropp, lår och svans. Inga ben dras. Nos hästen bör uppfylla änden av svansen). Precisera var support hål kommer att vara (företrädesvis där hals och svans möta kroppen) samt gå hål där sidorna av däcket kommer att skruvas ihop (företrädesvis 2 till huvudet, 2 till hals, 2 eller 3 för kropp, 2 för lår, 2 för svans).
Steg # 2: Använd en sax för att klippa ut mönster för DIY hästen däckgunga du göra din egen sving häst däck.
Steg # 3: Wrap utskurna mönster runt däck och band på plats. Använd krita för att rita konturerna av mönster på däck. Ta mönster när du gör din egen sving häst däck.
Steg # 4: Klipp krita-skisserade häst med industriella sax. Använd skärande verktyg för att göra hål för support bultar och ansluter hål. Använd industriella sax för att separera däck mellan nos och svans av häst mönster.
Steg # 5: Skruva ihop alla delar av hästen däckgunga med muttrar och brickor. Täck ändarna av bultar med lock. Fäst lyftöglor med muttrar och brickor (bult slut kommer att vara på undersidan av däcket).
Steg # 6: Fäst repet, kedja eller kabel till lyftöglor. Häng på monteringsytan, hålla två rep längder separerade för att undvika intrassling med barn. Detta är en mycket viktig del av instruktioner för att göra en swing häst däck.
Detta är hur du gör din egen sving häst däck. Kontrollera rep ibland för slitage. Detta är också mycket viktigt för en DIY häst däck swing.

Pet Igelkottar
Allt om rasen: Puerto Rican Mastiff
Var kan adoptera en katt i Ann Arbor
Köpa din första häst
Maneter: Lägga till en till din akvarium
Har ditt husdjur kanin kastrerad
En översikt av den sällsynta Kaspiska Häst Ras
Hur du tränar din hund för livet: Lydnad Utbildning övervinner mest hund beteendeproblem
Hur bli av loppor med en inomhus / utomhus katt
Trimning ditt husdjur tånaglar
En Köpguide till Pet Food: Att veta vilka ingredienser att se upp för

Leave a Reply