Hur man förbereder ditt hem för ett nytt husdjur

Att äga ett husdjur är en underbar upplevelse för alla familjer. Om du planerar att anta ett husdjur finns det många sätt du behöver för att förbereda ditt hem. Det spelar ingen roll om du får en katt eller hund, måste du ändå förbereda detta. Först av allt måste du köpa en säng för ditt husdjur, dessa är mycket prisvärd på Wal-Mart, eller du kan även köpa en vanlig kudde. Det kommer att vara bekväm för ditt husdjur att sova på och kommer att göra nya tillägg känna sig välkomna. Du kommer att behöva köpa ditt husdjur en skål för mat och en skål för vatten. Du kanske vill köpa en automatisk vattenkopp. Du kommer också att behöva köpa en mängd olika leksaker för sällskapsdjur att leka med. Det finns många typer av leksaker som du kan köpa som gör ditt husdjur känna sig välkomna, men också hjälpa till att hålla dem aktiva. Om du får en katt måste du köpa en låda och kattsand. Om du får en valp som inte har potta utbildad, kanske du vill överväga att köpa en låda, så att du kan träna dem lättare. Du kommer också vill köpa en klösbräda för en katt. Lita på mig det kommer att spara dina möbler.
Det finns många andra saker som du behöver göra för att förbereda ditt hem också. Om du får en nyfiken valp, kommer du vill se till att de inte kan tugga på elektriska sladdar och andra skadliga föremål inom och utanför ditt hem. Du kommer också att behöva se till att de växter som du har i och utanför hemmet är inte giftiga. Det finns många andra saker som är giftiga för husdjur. För mer information kan du läsa min artikel här. Det finns några fler saker som du bör överväga att få bli av med. Mörkarna är mycket dåligt att ha i ditt hem, eftersom djuret kan få trassel upp i dem. De kommer inte bara panik och försöker fly, men de kan verkligen skada sig själva genom att göra så. Det är bäst helt enkelt inte ens ha dem i ditt hem. Som jag nämnde tidigare om du har några växter som är giftiga för husdjur, kommer du vill bli av med dem helt. Även om de sätts upp högt, de fortfarande skulle kunna nå dem. Om de äter dem, kommer de blir sjuka, men de kan också dö av en liten mumsa.
Oavsett vad husdjur du måste du förbereda ditt hem. Valpar gillar att tugga på saker, så du kommer att behöva valp bevis ditt hem. Du kommer också att behöva se till att det inte finns något i ditt hem som kan skada ditt husdjur. Du kommer att behöva köpa de objekt du behöver för att ta hand om dina husdjur behov. Med denna guide kommer du att kunna tänka på de objekt som du verkligen behöver.

Dog Training Schools i Daytona Beach, Florida
Hur Testa din hunds intelligens
Äga ett husdjur kan påverka din livskvalitet
Recension: Super Pet Sleep-N-Bedroom Set, 4 bitar
Trettio Slumpmässiga Fakta om Turtles
Är Taxidermy Creepy?
Ta hand om ditt husdjur kanin
Husdjur: Marsvin
Femton misstag som nya kattägare
Fördelarna med kattgräs
Sju steg för att möta en hund för första gången

Leave a Reply