Hur man blir en yrkesmässig brottare

Yrkesmässig brottning är en underhållning medium åtnjuter både barn och vuxna män som bor vicariously om de människor som arbetar i verksamheten. Vissa människor anser att det är en av de största sporterna i världen. Dessa människor har en något lös definition av ordet sport.
Om du älskar det eller hatar det, det finns en sak du kan respektera om professionella brottare: de är smarta nog att hitta en intressant men mycket tveksamt typ av arbete. Du kan faktiskt få betalt för dålig skådespeleri och spela striderna och få jubel från människor från hela världen. Verkar för bra för att vara sant, eller hur?
Det är möjligt för din genomsnittliga Joe att komma in i saken. Regel nummer 1: Var så stor som dagen är lång. Du kan göra detta genom att antingen ha människor drar på dina armar och ben (höjd), eller genom att en sydlig diet (vikt). Kom ihåg att om du inte kan äta det med sås, är det inte riktig mat!
Såvitt utbildning går, bör vara en ganska stor person ta dig långt. Tänk dig följande. Hulk Hogan är en av de mest populära brottare genom tiderna. Hans drag Setet består av kropp slams, Big Boot, ben droppe, stansning och böjning till glädje för publiken. Det finns egentligen ingen anledning att utöva mycket energi så länge du är en bra underhållare.
På tal om det, upp lager på färgglada speedos.Varför färgglada i motsats till svart som alla andra har på sig nu? Det hjälper dig att stå ut från alla andra, medan på samma gång ger din karaktär att gamla skolan smak.
Om du freakishly lång, kommer du att bokas som klyscha “jätte / monster. Det finns ingen väg runt detta. Det som är bra är mindre kommer att förväntas av dig när det gäller rörelse. Du har några några 5’3 Luchador springa runt och göra alla möjliga fancy-smhancy manövrar i tio minuter raka, medan allt du behöver göra är att virke runt och agera som hans ansträngningar är långsamt Waring ner dig.
Det dåliga? Typecasting. Du bör inte typecast eftersom typecasting är dåligt, mmmkay?
Om du är husky, du marknadsförs som en klassisk starka män från 1840-talet eller något. Om du är överviktig, du måste ta itu med den stora mannen monikern. Din efterbehandlare kommer sannolikt vara att sitta på dina motståndare. Se till att öva god hygien!
naturligtvis kommer ingen av dessa tips garanterar dig en plats på en WWE deltagarlistan.Det finns massor av brottning kampanjer över hela världen. Om du håller dig till det och tror att du förtjänar en möjlighet, bör du kunna hitta arbete någonstans. Om inte, kan du slå alltid människor med lysrör på bakgården brottning krets.

Hur du installerar en hamster bur
Hur man har en glad, frisk, välanpassad hund
Allt om Grävande Owls
Utbildning familjens hund: Dog beteendeproblem: Topp 10 skäl Familjer orsakar dem
Hämta hem en valp
Att välja rätt husdjur för ditt barn
Din hund tillhör endast på jobbet om det blir betalt
Jag trodde att det upp
Artificiellt ljus Bidrar till sömnstörningar hos fåglar och djur
Billig kattleksaker
Insekter av betydelse för Djurägare

Leave a Reply