Hur man beter sig i en Dog Park

Gå till en hund park kan verka som en bra idé men kom ihåg att det inte bara om hundarna, det handlar om människorna också. Hundägare måste vara vaksamma, medvetna, proaktiv och artig. Genom att följa dessa tips som beskrivs i boken, Besöker Dog Park av Cheryl S. Smith, kommer du inte bara se din hund har en bra tid, men du kommer att se till att din stress hålls till ett minimum också.
Utbildning och Träning
Se till att din hund är redo för hund parken genom att lära honom några kommandon. Din hund ska kunna komma när kallas annars kommer du spendera din tid kör efter honom som kan förvandlas till en katastrof om din hund hamnar i en kamp på andra sidan av hund park.
Koppel
Hela punkten att ta din hund till hund parken är att låta honom kopplet i ett inhägnat, säkert område så se till att du tar din hunds koppel av vid inträdet i parken. Din hund kan inte spela om du håller på hyresavtalet och han kommer att känna sig hindras om alla de andra hundarna är utan koppel. Hundar är ökända för hälsning varandra och få trassla in sig i varandras koppel också.
Hundstorlek
Alla hundar är inte skapade lika och även din gula lab kan vara bästa vänner med en Lhasa Apso hemma, hunden parken inte tid att ta reda på om din lilla hund kommer att känna sig bekväma med de stora hundarna. När det finns en grupp av stora hundar som spelar tillsammans, kan små hundar bli sårad om de är i vägen. Leta efter en hund park som har en utsedd liten hund område. På så sätt både du och din hund kan känna sig mer bekväm.
* Tips: Varje hund som väger mindre än 20 pounds anses vara en liten hund. Om din hund är 25 pounds och du tror att han kan känna sig mer bekväm med mindre hundar, sedan be ägarna i den lilla hunden avsnittet om det skulle vara OK om din hund går in Kom ihåg att vara hänsynsfull är nyckeln när du besöker hund park.
Tidsgräns
De flesta hund parker kan du stanna tills de stänger – som vanligtvis tills skymning – men låt din hund berätta när han har fått nog. Om din hund är att ha kul, spela snyggt och komma överens med de andra hundarna, så finns det ingen anledning att klippa sitt besök kort.
Om, å andra sidan, verkar han vara stressad, obekväm runt andra hundar, eller ägnar sig åt aggressivt beteende, då är det dags att gå hem. Du vill inte tvinga din hund att njuta av upplevelsen – han antingen kommer eller kommer han inte – och du absolut inte vill att din hund att vara problematisk för andra.
Håll ett öga på din hund
Det är mycket viktigt att du är vaksam när din hund är på hunden parken. Även om vi tänker på dem som våra familjemedlemmar, hundar är djur och de kan lätt delta i aggressivt flockbeteende. Även om du njuter av att prata med en annan hund ägare, hålla ett öga på din hund, liksom de andra hundarna runt honom.
Alpha Dog
Det är viktigt att din hund vet att du fortfarande är ansvarig även om han är avstängd hyresavtal leka med andra hundar, så kom ihåg att ringa din hund till dig då och då för att behålla din anslutning. Och glöm inte att berömma din hund när han kommer till dig. Du vill alltid att låta din hund vet att du är ledarhunden i parken.
Behandlar
Hunden park är inte platsen för godis så håll dem i bilen och belöna din hund efter hans besök. Annars kan en annan hund försöka stjäla godis som kan bryta ut i aggressivt beteende.
Curb Your Dog
Detta är god praxis oavsett om du är på en hund park eller inte: plocka upp din hunds bajs. De flesta hund parker ger påsar gratis, men det är alltid bäst att vara beredd med din egen skull.

Hur man uppfostrar en föräldralös Kitten
Träningstips för din nya valp
WrestleMania 25 Recap
Att bli av loppor: Hur att befria din hund av loppor
Dixie får en ny hem
Hur Nosparti en hund
Pet Första hjälpen: Första hjälpen kit du bör ha hemma
Hur man tränar en katt att använda kattlådan
Cat Halsband och sängar Cat
Puppy Utbildning: Ju tidigare desto bättre
Tips för Boxer Puppy Training

Leave a Reply