Hur man berättar en medarbetare inte ta sin hund till arbete

När du tar din hund till jobbet, skrämma dig folk.
Om du inte visste, många vuxna är rädda för hundar. Innan du blåser mig med att säga, jag vet, låt mig förklara.
Ibland när någon biten av en hund som barn, bär de att rädsla med dem in i vuxenlivet. Den enda verkliga skillnaden är att ett barn som är rädd för hundar öppet kommer gråta, skrika, och kör iväg, medan en vuxen skulle vara mer benägna att lida i tysthet. Vänligen vara lyhörda för andras känslor. Det är också möjligt att dina medarbetare kan ha en irrationell rädsla för hundar. Och med irrationella menar jag att det finns ingen händelse som orsakade fobin, de är bara rädda för hundar.
Om du föra din hund att jobba, kom ihåg att ingen ber dig att bota din medarbetarnas fobi med din egen version av exponering terapi. Din okänslighet är inte uppskattat och inte professionellt.
När du tar din hund att arbeta, du utlöser sällskapsdjur allergier.
Du vet att en del människor är allergiska mot hundar, eller ens sällskapsdjur ilska i allmänhet, så det är förmodligen därför du gjorde svepande uttalande Ingen är allergiska mot hundar, eller hur? den minut som du tog din hund i.
Låt oss anta att du skulle avstå från att föra din hund att fungera om någon hade en allvarlig allergisk reaktion rakt framför dina ögon. Jag vet att du inte försöker faktiskt skada någon.
Men här är det: vissa vuxna som inte är villiga att erkänna att ha en rädsla för hundar kommer istället att säga att de är allergiska. För dem är det ett civiliserat sätt att spara ansikte. Den implicita samtal skulle vara: Medarbetare: Jag skulle absolut ha din hunds företag om det inte hotar min hälsa.
Du: Jag är så ledsen. Jag insåg inte att jag sätter dig i en sådan position. Det kommer inte att hända igen.
Se hur elegans det är?
För att upprepa: Det handlar inte om dig bestämma en acceptabel nivå av allergisk reaktion. Det handlar om dig uppsåtligt uppfyller till företagets policy.
När din få din hund att arbeta, andra anställda slutar fungera.
Ja, det finns folk på kontoret (butik, fabrik) som älskar din hund lika mycket som du gör. Vissa medarbetare kommer att sluta vad de gör, överkörd och göra alla typer av ga-ga-goo-gooing över din hund. Men du ser, de är inte meningen att stoppa vad de gör, eftersom vad de gör är deras jobb.
Detta är inte lämpligt på arbetsplatsen. Återigen, du och dina medarbetare ska fungera, inte leka med hundar.
Vänligen, spara dina personliga intressen för din personliga tid.

Borrelia i Cats
Skötsel av hundar med allergier
Molly Faktablad
Placerar din hamster känner sig bekväm
De bästa Dog Training Produkter
Din hund och din matta: Hur man tar bort urin från din Mattor
Sanningen bakom vad du verkligen mata dina husdjur
Billig kattleksaker
Hur bli av loppor: En guide
Pet Guide: Old Danish Pointing Dog
Möt Famous Clydesdales

Leave a Reply