Hur lådan träna din valp eller äldre hund

Det finns många fall där det kan vara svårt att träna en hund att gå på toaletten utanför. Till exempel, om din lägenhet ligger på 4: e våningen, eller din lägenhet komplex inte har ett anständigt storlek bakgård, kommer det att bli svårt för dig att ta din hund utanför varje gång den har att gå på toaletten. Du kan också ha problem med att låta hunden ofta om du är inaktiverat och kan inte gå lätt. Dessa situationer kräver kattlådan träna din hund.
Du behöver: Kull
Litterbox
Behandlar
Vidta följande steg för att lådan träna din hund: Steg 1: Hitta en plats för din kattlådan. Du vill att det ska vara borta från de allmänna utrymmena i ditt hem som vardagsrummet eller köket. En back rum eller badrum är perfekt.
Steg 2: Ställ kattlådan upp och lägga kullen. Du kan köpa dessa varor på någon djuraffär.
Steg 3: Ta din hund till kattlådan första när du vaknar på morgonen. Gör detta innan du ens hälla kaffet. Hunden behöver veta att den ska använda badrummet på morgonen. Vänta med din hund tills det går. Det kan ta en stund de första tre dagarna, men din hund kommer att få det ner i slutet av veckan.
Steg 4: Ge din hund en behandling och beröm din hund när den går i kattlådan. Detta gör att hunden att associera sitt agerande med något som behagar dig. Den kommer då att vilja fortsätta göra detta.
Steg 5: Ta din hund tillbaka till kattlådan efter varje måltid och efter varje tupplur. Detta är viktiga tillfällen då din hund kommer sannolikt behöva gå. Bo med hunden tills hunden är klar och sedan upprepa ge din hund en behandling och prisade henne.
Steg 6: Vänd ryggen mot din hund om den har en olycka i huset. Tala inte till hunden eller titta på hunden. Detta kommer att låta hunden veta att vad hunden inte hade behaga dig. Hunden kommer inte att gilla det känsla och vill inte göra det igen. Efter ett par gånger, kommer hunden få bilden.
Steg 7: Sätt din hunds vatten skålen borta på natten så det inte behöver gå på toaletten under natten.Steg 8: Håll dig till schemat för en hel vecka, och i slutet av det, kommer din hund tränas att använda kattlådan.
Tips och varningar: Leta efter tecken på att din hund har att gå och ta den till kattlådan.
Efter en vecka, bör hunden kunna gå till kattlådan själv.
Aldrig skada en hund eller skrika på den om den har en olycka. Hunden kommer inte att lära sig detta sätt och kommer att lida en förkrossad ande.

Rakitis hos hundar
Topp 10 Små hundar
Ska jag ta min hund att arbeta?
Uppskattar en ko Idag
Kreativa och Ironiskt namn för en all-vit katt eller kattunge
Tips för att göra din egen hemlagad Hundfoder
Allt om rasen: Atlas Terrier
Allt om rasen: Virelade Hound
Produkt granskning: Tetramin Flake Fisk Mat
Förlora en Pet: en god vän går vidare
Hur att hitta ett billigt Behandling kattloppa

Leave a Reply