Hur kattlådan Träna ditt husdjur hus Kanin

Att ha en kanin som ett hus sällskapsdjur kan vara en mycket givande erfarenhet. Kaniner är mycket smart, foglig, interagera med människor och kan vara mycket underhållande. De är också mycket ren och smarta djur som gör utbildning kattlådan dem ganska lätt. Äldre kaniner är i allmänhet lättare att kattlådan tåg men med lite tålamod unga kaniner kan också tränas.
Komma igång
Innan du börjar kattlådan tåg din kanin kanske du vill ha det kastrerade och kastrerade både skära ned på över befolkningen och göra utbildningen lättare eftersom oförändrade kaniner är svårare att träna men ändras eller inte något djur kan tränas genom att följa några grundläggande riktlinjer och enkla tips.
Till att börja träna din kanin behöver du en hög hörn box som är gjord speciellt för en kanin bur. Denna speciella form tar mindre plats och förhindrar skräp från att sparkas ut än en med lägre sidor. Men du kan också använda en rektangulär eller kvadratisk låda också. Det viktigaste är att boxen vara större än din kanin.
Placera lådan i vad som verkar vara dina kaniner favorit plats i sin bur. Detta kommer att vara det område din kanin oftast sitter i.
Fyll lådan med en kull som är säkert för kaniner som pelleterat återvunnet tidningspapper eller pellets tall kull. Undvik lera clumping kattsand eller lösa ceder eller tall spån eftersom dessa kan både orsaka din kanin blir sjuk.
Placera tidningen över golvet i din kaniner bur. Om de uträtta sina behov på tidningen använda lite sopskyffel och kvast att sopa upp och sedan placera den i lådan. Om kaninen urinerar på papperet i buren, riva urinerade papperet bort och placera den i lådan.Detta kommer att hjälpa din kanin att använda sin kattlådan
Placera en liten timotej hö i din kaniner kattlådan för att uppmuntra ditt husdjur att sitta i rutan äta och uträtta sina behov medan i rutan. Även om detta kan verka brutto till oss kaniner som ständigt äter vanligtvis avföring medan de äter oavsett var de befinner sig.
Tills din kanin är kattlådan utbildad måste du begränsa den tid som de får fri roam av huset. Du kan dessutom vill begränsa tid ut ur buren till ett rum med massor av tidningar som fastställs och mer än en kattlådan finns. Ju mer tid de spenderar i sin bur i början av utbildningen desto mer sannolikt är att börja använda det konsekvent.
Noggrann övervakning av din kanin och snabbt städa upp olyckor och placera dem inuti kattlådan är mycket viktigt att kattlådan utbildning.
Du måste också se till att din kanin kattlådan rengörs och fylls med nytt strö regelbundet. Kaniner kommer inte att använda en låda som är smutsig. Att rengöra din kaniner kattlådan använda lite ättika i en sprayflaska för att rengöra och LUKTFRI. För envisa kalcium fläckar orsakade av din kaniner urin kan kattlådan i blöt i ättika i ca 20 minuter och sedan torka bort.
När din kanin är helt utbildade kan du låta dem fritt har strövar i huset om du vill. Kom bara ihåg att lämna buren dörren öppen så att de kan använda sin kattlådan som behövs. Du kanske vill använda ett gem för att hålla den låst öppen när de är ute.
Genom att konsekvent följa alla dessa tips din kanin ska vara kattlådan utbildad i en vecka eller två. Om din kanin börjar att regrediera följa dessa tips för att omskola honom eller henne. Vissa kaniner behöver lite repetitionskurs i kattlådan används från tid till annan.

Tio Bästa Hundraser för varmt väder
Hur Anta en kanin
Recension: kaytee Friska Toppings i Papaya för smådjur
Skador av huskatter för miljö
Hundar är inte bara människans bästa vän, de är också en kvinnas bästa vän
Top 5 Utbildning Artiklar varje hund ägare behöver
Amerikansk Cashmere Goat – en Pet för 4-H eller Home Spinners
Leta Billiga K9 Advantix Idag
Fem Sommar Risker för hundar
Allt om rasen: Plummer Terrier
Pet Emergency – Var beredd med en Pet First Aid Kit och HLR

Leave a Reply