Hur kan man förhindra din hund göra Garbage Raids

Hundar älskar att hitta bra grejer i papperskorgen! Det är ungefär som jakt: det är överraskningsmomentet, och en känsla av prestation när en särskilt välsmakande munsbit hämtas! Plus, det är glädjen att uppdelning av utmanande stenbrott, som pizza lådor och frigolit ta ut containrar!
Här är sju tips som hjälper dig att hålla din hund av din papperskorg.

1 Var noga med din hund väl matas. Om din hund inte är hungrig, kommer han att ha en mindre anledning att leta efter mat. Men ha i åtanke att de flesta hundar tycker rota runt i soporna är stora kul, så bara mata honom väl inte kommer att lösa problemet helt och hållet.
2 Var noga med din hund har massor av intressanta leksaker av egna att leka med. Om din hund är underhållning och ockuperade, kommer han ha en annan anledning att inte komma in i ditt papperskorgen.
3. Skaffa en robust papperskorg. Köp en burk som har ett väl utrustat lock som inte lossnar med bara en nos.
4. Ta din hushållsavfall ut dagligen. Om dina soptunnor och papperskorgar är tomma, kommer det inte vara en anledning att spela med dem.
5. Sätt komposterbara sopor i en separat behållare av din hunds räckhåll. Antingen förfoga över den eller begrava det i komposthögen direkt. Om du inte har en komposthög och / eller om du inte vill lägga den i din utomhus papperskorgen på grund av myror, herrelösa hundar, vilda djur, och så vidare, hålla den i en separat behållare i frysen tills papperskorgen dag.
6. Om din hund kommer in i papperskorgen när du är hemma, berätta Nej! fast och omdirigera honom till hans egna leksaker och matskål.
7. Konsekvent låda din hund när du är ute så att du inte behöver oroa dig för papperskorgen räder eller skador på ditt hem alls. Även en väluppfostrad hund kan ryckas medan du spelar, och du kan komma hem till enorma skador om du inte lådan din hund.
För mer om hundträning och beteende, kan du njuta av:
Hundarnas Separationsångest: Vad är det? Vad kan du göra?

Rätt hund säng Ger din bästa vän en mängd fördelar

Hur man har en glad, frisk, välanpassad hund

Njursvikt hos hundar
Lyssna på Höra Say
Hitta den perfekta drivved för ditt akvarium
Saker att tänka på om Pet antagen
Mousserande Spaniels: Hur Groom en Cocker Spaniel
Din nya häst
Den gröna skräcken Cichlid
Anledningar till varför du bör ta din hund till jobbet varje dag
Lärdomar från en Hound Dog
Dog Training Schools i Metro Atlanta
Pristella Tetra Faktablad

Leave a Reply