Hur kan ägg äta av Kycklingar förhindras eller stoppad

Hur kan ägg äter av kycklingar stoppas? Förhoppningsvis är detta inte en fråga som en kyckling ägare måste svara varje dag. Egentligen kommer äta ägget inte skada kycklingen, det bara skapar ett problem med antalet ägg som samlats in från bon och tillgängliga för konsumtion. Så vad är svaret på denna fråga? Det är så enkelt som att förhindra åtgärder från inträffar och denna förebyggande innefattar utformning och bygga hönshuset eller coop korrekt utfodring kycklingarna rätt grejer och korrekt hantering av kyckling flock. Var och en av dessa faktorer är viktiga för att förebygga detta beteende.
Förhindra ägg äta av kycklingar kan börja med hönshuset eller kyckling hus som är tillgänglig för kyckling flock. Denna struktur bör ha bon och boplatser i det för kycklingarna. Placering, storlek och antal bon är mycket viktigt att hålla ägg äter från att hända. Det bör vara minst 1 boet fyra hönor och dessa bon bör vara minst 12 inches kvadrat i storlek. De skall vara placerade minst 4 meter från boplatser för hela flocken, och de bör vara minst 2 meter från marken. Det bör också finnas minst 2 inches av bomaterial i varje bo som är mjuk, ren och torr.
Nutrition är en annan förebyggande faktor för ägg äta av kycklingar. Kycklingar bör ha någon form av kalciumtillskott, särskilt värphöns, eftersom detta kommer att göra skal av sina ägg hårdare och mindre benägna att gå sönder i boet. Denna tillsats kan ske genom att erbjuda ostronskal fritt val eller genom att mata dem rena äggskal som har krossats till en pulverform, så att de inte liknar några ägg.
Ägg ska samlas dagligen, minst två gånger om dagen om möjligt. Detta kommer också förhindra ägg äta av kycklingar. Sunt förnuft kommer att berätta att om äggen inte är tillgängliga kan kycklingarna inte äta dem.
Ibland är det lämpligt att flytta kycklingar för att förhindra ägg äta. Detta är sant när det finns höns som ruvar eller inställning. Det är också en bra idé att ta bort kycklingen som fångas äta ägg eftersom detta beteende kommer att leda till de andra kycklingarna gör samma sak.

Extinct Hundraser: The Cordoba Fighting Dog
Överväganden för att bygga och underhålla ett tempererat Marine Aquarium
Hund Graviditet: Vad bör en bra ägaren vet?
Gyllene regler att köpa en Golden Retriever
Hur man tränar en katt att använda kattlådan
Utfodring Tips för Chinchillas
Min hund är min bästa vän
Housetrained Dog Pooping Inne House: Orsaker och lösningar
Hur att skydda djur i Heat
Korta Roliga dikter: Var är min mus
Handfeeding baby papegojor eller nymfparakiter

Leave a Reply