Hur Inkubera och Hatch dina egna kycklingar

Om du vill höja kycklingar det brukar rekommenderas att få dem som kycklingar. Kycklingar kan beställas eller de kan inkuberas hemma. Inkubera egna baby kycklingar måste du först köpa en inkubator. Försök inte att beställa ägg och din inkubator samtidigt. Frakt tider kan variera och du kan hamna få dina ägg innan du får din inkubator. Du kommer att vilja få din inkubator igång innan äggen kommer. Det är en bra idé att ha det igång minst 24 timmar innan äggen i den. Vissa rekommenderar även ha det igång i en vecka innan att sätta ägg i den.
Anledningen till att ha din kuvös igång så snart är att ge dig gott om tid att justera temperaturen och luftfuktigheten. Dessa är de två viktigaste sakerna när ruvning kycklingar. Om du använder en stillastående luft inkubator en utan fläkt, då temperaturen bör vara 101,5 grader Fahrenheit mätt var toppen av äggen skulle vara. Om du använder en fläkt tvingade inkubator kan du mäta någonstans inne i inkubatorn och temperaturen ska vara 99,5 grader Fahrenheit. Luftfuktigheten bör vara 60 till 65% under de första 18 dagarna av inkubation och sedan under de senaste 3 dagarna bör det vara 80 till 85%.
När du får dina ägg bör du förvara dem i ca 24 timmar innan du lägger dem i inkubatorn. Förvara alltid kläckägg med spetsen nedåt. Frakt får äggen knuffades runt och omskakad. Lagra dem för en dag tillåter dem att bosätta sig och luft-cellen inuti ägget att återgå till sin normala storlek.
Efter att sätta dina ägg i inkubatorn är en bra idé att hålla övervaka temperatur och luftfuktighet. En alltför drastisk förändring i temperatur är sannolikt att döda äggen. Under de första 18 dagarna äggen ska vändas minst två gånger om dagen. Efter den 18: e dag är det viktigt att sluta vrida äggen. Genom att stoppa vrida ägget du tillåter barnet chick att orientera sig innan den börjar hackar sig ut ur ägget. Även efter den 18: e dagen begränsa antalet gånger du öppnar inkubatorn. Endast öppna den för att lägga till vatten för att hålla upp fuktigheten i inkubatorn. Om du öppnar inkubatorn för mycket under den här tiden kan du skada ditt barn kycklingar. Efter 21 dagar ditt barn kycklingar ska kläckas och du kommer att kunna njuta av att höja och ta hand om dem.
Referens:

TV: s bästa Nerds
Hur Husdjur göra människor glada
Hur göra din hund dina bästa vänner
Tre platser i Austin där någon annan kommer att träna din hund
Topp 10 Mix hundar: hitta rätt Companion för dig
Hur du håller ditt hem ren under Mud Season
Tips för att hjälpa dig välja en hund från ett härbärge
Att få Pet Stroller att ditt husdjur behöver
Lösa problem kattlådan i Cats: Hjälp! Min katt pees på golvet!
Besluta om en hästtäcke – att klä din häst eller inte
En Maine Coon är ingen vanlig katt

Leave a Reply