Hur hundar får Bandmask och hur man behandlar dem

Bandmask växa tillsammans i en lång remsa ungefär sex inches lång. Du brukar inte ser bandmask i denna form men eftersom individuella segment av masken brytas av och det är dessa segment som du ser. De bandmask segmenten är om storleken och formen på en bit vitt ris.
Du vet när en hund har bandmaskar. Om de kräks eller bajsa kommer du att kunna se de små maskar i kräkas eller avföring. Du kan också märka bandmask på platser där din hund sitter eller sover. Ibland hundar scoot sina bakre ändar över golvet när de har bandmaskar.
Men hur får hundar bandmaskar?
Hur hundar får bandmaskar
Hundar får bandmaskar från loppor. Vad som händer är, loppor äter binnikemask ägg och dvärgbandmask växer inuti loppor som loppor mognar. Loppor äter bandmaskägg när de kommer i kontakt med ett område som är smittat, t.ex. en hund sängkläder eller hem där andra husdjur har bandmaskar.
Om en hund sväljer loppa, blir loppan ned och dvärgbandmask framträder inuti hunden. Hundar kan få bandmask genom att utsättas för andra husdjur med bandmask. Däremot händer binnikemask infektion genom att endast vara nära en annan husdjur med bandmask, men genom intag en loppa från den miljön.
Vad gör jag om hundar får bandmaskar
Många människor köper binnikemask mediciner på djuraffärer. De flesta av dessa mediciner fungerar inte effektivt. Det är bättre att ta hunden till en veterinär och få ett recept på bandmaskar.
De bandmask läkemedel mot yrkesutbildningen kliniker är starkare än de på djuraffärer så även om det kan vara billigare att genom binnikemask medicinering på djuraffären, det är verkligen ett slöseri med pengar.
En veterinär kommer att kunna fastställa den rätta dosen mängden och längden av tid hunden skall erhålla medicineringen. Dessutom, om du har mer än en hund i huset kan du behöva behandla dem alla, eftersom det är troligt att om en hund blir bandmaskar de andra hundarna har dem eller kommer att få dem också.
När hundar får bandmaskar de måste också behandlas med en loppa förebyggande. Advantage och Frontline är bra preventatives att använda. Om hunden inte behandlas för loppor att binnikemask problemet inte kan lösas. Om hunden intar fler loppor de kan få bandmask igen.
Är bandmask skadligt?
Bandmask är inte extremt skadligt för hundar, men de kan göra en hund sjuk och få dem att gå ner i vikt. Men om de lämnas obehandlade, bandmaskar är mycket allvarligare. Det är bäst att få en hund till en veterinär så fort du känner en hund har bandmaskar.

Holistic Pet Care – Hands-On terapier
Var kan Adoptera din nästa katt
Amherst Virginia: Pet Cemetery
Duvor som husdjur
Vad din katts meows bör innebära att du
Allt om rasen: Virelade Hound
Pet Begravningsplatser i området Boston
Holland Lop Rabbit Ras profil
Sex sätt att veta att du är redo för en valp och förbereda dig
Montering bitar Hästar
Anledningar att ta din hund att arbeta

Leave a Reply