Hur Groom din hund hemma

För att spara pengar på att få din hund tränas, bör du överväga att göra grooming själv hemma. För att göra detta du kommer att behöva några enkla leveranser. Dessa leveranser inkluderar en borste och en kam, ett par hund trimning hår sax eller Clippers hund, ett par gallring sax, ett par spik hund tå Clippers, vissa hund sax näsa med trubbiga ändar och slutligen dig lite hund hår dra pincett eller pincett.
När du har samlat ihop alla de varor som du kommer att behöva för att få detta jobb gjort, kommer du vill välja en bekväm plats utomhus för grooming din hund. När du kommer dit du vill stå din hund på en matta och har gott om behandlar tillgängliga.
Börja med att köra handen genom din hunds hår att hitta några mattor, knop, loppor och fästingar. Du kommer också vill att borsta honom ordentligt. Använd de-mattor kam och några barn de-trassel sprej för att avlägsna eventuella mattor.
Nu är det dags att rengöra din hunds ögon med en mjuk, fuktig trasa och lite varmt vatten. Du kommer att vilja sedan rensa öronen på samma sätt. Se till att du är mild och inte peta i hans ögon eller öron. När du är klar med öronen, placera en del tvättsprit i dem att bli av med alla kvalster eller bakterier sedan torka ut med en torr bomullstuss.
Du kommer att vilja rensa hundens tänder bredvid. Detta kan göras med en tandläkare kit som du köper från din lokala djuraffär och arbetar på ungefär samma sätt som att helt enkelt borsta tänderna.
När du har gjort alla dessa saker du kommer att vilja använda sax för att trimma din hund. Se till att du läser instruktionerna först. Du bör följa dem så att varken du eller din hund är skadade.
Efter alla dessa saker görs, är det dags att bada din hund. Du kommer att vilja hälla varmt vatten över honom och se till att få honom ordentligt blöt. Applicera lite schampo på ryggen och arbeta med rocken. Nu kan du skölja din hund bort ordentligt och låta honom skaka sig ut. Du kommer fortfarande att behöva pressa ut överflödigt vatten innan handduk torkar honom eller använda en hårtork för att göra det.

Kommande: Den ideala Reef Aquarium
Ta hand om din nya Tarantula
Illaluktande hund Breath: Orsaker och behandling för dålig andedräkt hos hundar
Skydd eller Uppfödare? Hitta din nästa husdjur
Lär din katt Använda toalett
Misty s läkarbesök
Citron Tetra Faktablad
Hur bli av loppor: En guide
Kaytee total komfort Sängkläder: dammfri och miljövänligt Pet Bedding
Hur man tränar en valp för att använda Doggy Dörr
Bästa kosten för sällskapsdjur sköldpaddor

Leave a Reply