Hur göra din hund dina bästa vänner

Historien om att hålla hundar kan inte vara känd men klassificeringen av de inhemska hundarna infördes 1758. Den grå vargen klassificerades som lupus familiaris, som en gemensam förfader för alla raser av tama hundar från Smithsonian Institution.
Det finns miljontals former, storlekar, beteende, sensoriska kapacitet och fysiska attribut för hundar men inom området extrema de alla dela sina allmänna egenskaper med sin vilda förfader vargarna. Den fysiska inbyggda hund med starka muskler och vassa tänder är utformade för att attackera och riva sin mat. Luktsinnet och visuella systemet av hundarna hjälper det i detta avseende och även förser den med skydd mot fienden.
Hund har varit en av de mest lojala och spännande djur, full av energi och alltid redo att stå till tjänst som gör det ännu mer bedårande och därför de flesta människor vill ha en för dem. Att din hund din bästa vän är inte något att svårt att uppnå, men om du tror att du kommer att uppnå detta mål utan ordentlig utbildning, så snart du kommer att finna det näst intill omöjligt.
Det finns kvalificerade tränare och instruktörer för detta ändamål som har specialiserat sig på en viss ras av hundar och erbjuda sina tjänster. Förutom att träna hundarna det viktigaste är att utbilda ägarna och hjälpa dem att lära sig att umgås sina hundar. De kan också kontaktas om det finns några problem när det gäller din hund och det finns alltid upp till utmaningen.
En hund måste socialiserade så tidigt som möjligt med sina kritiska perioden 4-14 veckor. En mycket viktig faktor som du måste tänka på när du väljer en valp är att vara medveten om den situation som har kommit från, var valpen född i någons hem? Har valparna blivit kvar i ett område där endast uppfödaren har haft någon kontakt med dem? Har de fått hår saker som dammsugare, radio-och tv osv? Det finns ett antal andra sådana saker som måste tas om hand. Eftersom endast en hund som har kommit från en god bakgrund kan poleras anmärkningsvärt när utbildade annars attityden kan multiplexeras.
En hund som fungerar av rädsla för att du inte kan lita på. Så älskar dina hundar, skrämmer inte dem och låt dem arbeta av kärlek till dig och bara det är där det kommer att följa dig till världens ände.

Katt Gingivit: orsaker, symptom och behandling
Häst Skötsel Fel
6 Fisk bör du aldrig sätta i din akvarium
Den bästa Large Breed Hundfoder: Här hittar du kuponger hundmat och rabatter
Hur en Un-anpassningsbar Rescue Dog förändrade mig
Hur huset tränar din Small-Breed Puppy på tre dagar
Vikten av att maintaing dina hundar Vikt
Hund Graviditet: Vad bör en bra ägaren vet?
Sex Katter med nio liv
Top Ten Semesterlägenhet Djur
Sanningen bakom vad du verkligen mata dina husdjur

Leave a Reply