Hur gå din hund ordentligt

Att äga en hund innebär ett stort ansvar. Som ett barn, måste du sköta alla sina behov som mat, skydd och motion.
Att upprätthålla en vältränad kropp för din hund är verkligen lätt. Du måste bara ge dem en balanserad kost och främja goda fysiska övningar.
Det bästa sättet att framkalla träning för ditt husdjur är genom promenader. Det är världens vedertagen metod för att se till att hundar är väl utbildade och stimuleras. Här är några tips för att uppnå goda resultat från hund promenader: Korrekt Restraint
Förebyggande åtgärder är nyckeln till att säkerställa en säker promenad för dig, din hund, och dina grannar. Genomföra nödvändiga säkerhetsåtgärder för att förhindra hundar från att angripa människor i parkerna. Sätt på en stadig och robust koppel runt halsen så att du kan dra dem lätt när den gör negativa saker. Däremot binder inte kopplet för hårt så att du kan ge dem tillräckligt med frihet för att promenera och utforska omgivningarna också.
Rätt beteende
Alltid se till att din hund är i sin bästa beteende när man går. Detta är för att förhindra ogynnsam incident i grannskapet. Vet att kraftfullt dra och kontroll inte kommer att göra något bra. Bara visa auktoritet utan mycket aggression så hunden kan förstå att du är chef. Implementera onödig kraft skulle bara utlösa den för att göra mer ont. Eftersom den saknar kognitiva färdigheter, det kan springa iväg lätt utan att tänka på konsekvenserna.
Balanserad Oberoende
Walking för hundar är tänkt att vara en positiv och stimulerande upplevelse. Det är deras chans att mingla med naturen, har en bra övning och interagera med andra hundar i grannskapet. Därför ger det till dem. Var inte för hård och stel i vägleda sina promenader. Bara vara säker på att träna det i god tid innan genomgå sådan verksamhet. Lär det vissa kommandon och hur den måste reagera. När du ringer sitt namn, låt det betyda den behöver för att komma tillbaka till dig, etc.
Bort från människor
Medan du har alla rättigheter att gå din hund runt staden, är det olämpligt för dig att låta det göra allt. Det finns människor tillbringar sin tid i parkerna och lekplatserna, alltså diskretion är nödvändig. Träna din hund att inte bry upptagna människor på gatorna eller barn som leker på tomten. Dessa människor har sina egna liv och dagliga rutiner för att avsluta tillåter dem. Också lära din hund att inte ta mat från andra människor eller från anläggningar. Detta för att förhindra slagsmål och olyckor mellan din hund och andra människor.

Allt om rasen: Storpudel
Förhindra värmestress i Alpacas
Vad du bör veta innan du köper en hamster
Livet som Cocker mamma
Hur Nosparti en hund
Kitty Diskussion: Vet du vad din katt jamar betyder?
5 sätt att berätta Age en föräldralösa eller övergivna Kitten
En anläggning för ditt barns första husdjur?
Allt om rasen: Boston Terrier
Setters Bra jakthundar och hundar Familj
Pet Begravningsplatser i området Boston

Leave a Reply