Hur förstå dina fåglarnas beteende, del två: vocalizing och skrikande

Papegojor behöver kunna ringa över långa avstånd i naturen att hålla kontakt med sin flock. Deras röster är ganska högt. Screaming är normal kommunikation i naturen och en viss mängd brus bara måste accepteras. Men det finns saker du kan göra för att minska mängden skrikande ljud din papegoja gör. I denna artikel kommer vi att diskutera några sätt att minska papegoja skriker.
Först förstår att vocalizing och skriker är inte ett beteende problem men normalt papegoja beteende. Papegojor är mycket verbala varelser särskilt på morgon och kväll.
Om din papegoja skriker oavbrutet, fråga dig själv följande frågor: Har jag gett mitt husdjur tillräcklig uppmärksamhet?
Har jag gett honom för mycket uppmärksamhet orsakar min papegoja att förvänta sig att ständigt underhållen?
Har jag tagit hand om mina papegojor “fysiska behov av vatten, en bra kost, tillräckligt med solljus och stimulans i form av leksaker?
Har någon varit retas min papegoja?
Papegojor behöver tid varje dag från sin hjord, du och din familj. Dock kan för mycket uppmärksamhet skapar en fågel ovillig att vara ensam och oförmögen att underhålla sig med lek.
I genomsnitt bör du använda minst en timme om dagen direkt interagera med din papegoja och flera timmar bara hänger tillsammans i samma rum. Det är därför placeringen av buren så att din papegoja är en del av vad som händer, vare sig det tittar på TV, laga mat, eller vad som helst, är så viktigt.
Gör en lätt transporteras spela står för din papegoja och flytta honom från rum till rum med dig när du går igenom din dag. En enkel vävd korg med handtaget som abborre och papper inuti för röran fungerar mycket bra. Leksaker kan knytas till handtaget. Bara vara säker på att träet inte är shellacked som din papegoja äter korgen!
Sjukdom kan orsaka en papegoja att skrika. Observera att du fågel för förändringar i sin släppa färg konsistens eftersom detta kan vara första tecknet på sjukdom. Papegojor kommer också sitta med kvarsittande fjädrar fluffas ut under långa perioder när sjuk. Fåglar är ömtåliga och kan dö väldigt snabbt från obehandlad sjukdom. Sök hjälp tidigt om du tror att din fågel kan vara sjuk.
En kost som saknar näringsämnen, för lite eller för mycket solljus och enkel tristess kan orsaka en papegoja att skrika. Ger en bra kvalitet kost och daglig färskvatten. Köp en hel ljusspektrum solen om att spendera tid utanför är inte möjligt, och ge din papegoja säker tugga och leksaker fragmentering.
Också inte uppmuntrar papegoja skriker genom skrika tillbaka, skrattar, eller plocka din papegoja när han skriker. Vänd ryggen och vänta tills han är tyst eller göra acceptabla ljud innan du plockar upp honom eller låta honom ur sin bur. Också vara säker på att ingen är retas din papegoja som andra husdjur eller andra människor i huset.
En kort tid ut kan användas, sätta din fågel i ett annat rum i 5-10 minuter. Inte får din papegoja förrän han är tyst, men inte bara lämna honom i ett annat rum bara för timmar. Vänta tills han är tyst även för en minut och sedan gå och hämta honom som en belöning. Du kan också prova viskar vilka modeller det beteende du vill. Papegojor är smarta, om du är lugn och konsekvent dessa tips kommer att bidra till att göra din fågel tystare.
Kom ihåg att papegojor “är bullriga varelser av naturen. Screaming är helt enkelt kommunikation för en papegoja och normalt beteende. Du kan ändra papegojbeteende något men buller på morgonen och kvällen är att vänta. Dessutom kan du förvänta dig en ökning av buller under häckningssäsong. Justera hur mycket solljus din papegoja får till exempel minska ljus till elva timmar istället för tolv kan hjälpa. Ökningen i ljuset på våren berättar din papegoja är det dags att föda med alla de hormonella förändringar som medför. Kom ihåg att ditt papegoja måste ha tillräcklig solljus för att vara friska.
Förståelse är nyckeln till att din relation med din papegoja är givande för er båda. I denna artikel har vi diskuterat några sätt att minska skrikande beteende i din papegoja.

Det bästa sättet att njuta Fall
Nackdelen med hunduppfödning
Pedi Paws: En översyn av en populär Som sett på TV Produkt
Maneter: Lägga till en till din akvarium
Valp Farming
Fem goda skäl att lämna din hund hemma eller på dagis, medan du arbetar
Allt om rasen: Cimarron Uruguayo
Gyllene regler att köpa en Golden Retriever
Hjärtsvikt i Cats
Super Pet Mega Run-Om boll: ett säkert sätt för dina små husdjur att utforska
Hur man skapar en sats katastrofberedskap för din hund

Leave a Reply