Hur fixar din hunds ylande

Det är mycket vanligt att hundar av alla raser, och framför allt valpar att ha problem med överdriven kvidande. Om din hund har denna beteendevetenskaplig problem så behöver du inte att få veta hur irriterande och motbjudande det kan vara. Lyckligtvis fastställande din hund konstant pipande är ganska lite enklare än du kanske tror. Denna artikel kommer att beskriva en bra metod om hur man enkelt fixa din hunds ylande problem.
Det första du måste förstå är att beteendemässiga problem hos hundar nästan alltid är symptom på ett annat problem, om du eliminera problemet då symptomen försvinner också. Dessa problem varierar från hälsofrågor till enkla tristess eller brist på uppmärksamhet, så låt oss börja med att försöka identifiera vad orsaken av din hunds överdrivet kvidande kan vara.
Den vanligaste orsaken till en hund som gnäller hela tiden är att det helt enkelt vill ha uppmärksamhet eller känner försummas, vilket är ännu sannare i valpar. Är du på jobbet hela dagen och sedan komma hem alltför trött för att leka med din hund? Har det skett en förändring i din livsstil som har minskat mängden uppmärksamhet som du ger din hund med på daglig basis? Om du tror att detta kan vara orsaken till din hunds kvidande så ska du prova att spendera lite mer tid med honom eller henne. Försök att passa i en kort promenad på morgonen innan arbetet och ge din hund följeslagare lite kärlek när du kommer hem från jobbet. Bara några minuter ett par gånger om dagen kan göra underverk för hejar din hund och du kommer snabbt se hans eller hennes överdrivna kvidande försvinna liksom.
Ofta hundar gny som ett sätt att agera ut eftersom de är missnöjda med en nyligen miljöförändringar också. Fick du ett nytt husdjur? Har du nyligen flyttat eller lagt / tappat en medlem i hushållet? Tänk på saker som har förändrats i hundens rutin sedan kvidande började. Uppenbarligen vissa saker, till exempel ett nytt barn i hemmet, kan inte bara blivit av, men några av de mindre saker kan ändras. Även med större miljöförändringar ofta gånger går tillbaka till en enkel känsla av försummelse, ge din hund lite extra uppmärksamhet för att försäkra honom eller henne att du är kvar och älska din bästa vän.
Förhoppningsvis kan dessa små tips hjälper dig att snabbt och enkelt fixa din hunds kvidande.

Hämta hem en valp
Den dalmatiska Breed
Fancy Cat Myter: mörkerseende förklaras och mer
Hur Groom din hund hemma
Fördelarna med att göra din egen kattleksaker
Maneter: Lägga till en till din akvarium
Allt om rasen: Svart Mouth Cur
Dog Training Tulsa Tips: Hur att bryta upp en Dog Fight
Celebrity Vita Colonial Dog House
Mis Rose Doggie Sudz: Bästa Organisk hund bad tvål
Är Beagle rätt hund för vår familj?

Leave a Reply