Hur får Fido att koppla vid sänggåendet

Även om din hund får mycket motion, går han galen när du återvänder från jobbet, och stannar galen sent in på kvällen. I själva verket är han fortfarande galen vid läggdags och kommer inte bosätta sig i sängen för att sova. Hur rättar man detta beteende så att du både kan koppla av i slutet av dagen, och få en god natts sömn?
Vi båda vet att du älskar din hund, men att låta honom komma undan med detta dåliga beteende bara hänge honom. Han måste rättas så att du kan njuta av en lugn kväll tillsammans och sedan gå i pension lugnt.
Ge honom uppmärksamhet när du kommer hem. Gör sitt jobb i slutet av dagen denna rutin: Låt honom hälsar dig, och kanske spela hämta tillräckligt länge för att bära ut honom lite. Ta en 20 minuters promenad – det är bra för honom och bra för dig. Öva lydnad kommandon på vägen. Ibland energi som förbrukas på detta sätt kommer att bidra till slitage honom så att han kan slappna av och känna sig nöjd för att ha gjort sitt jobb väl.
Senare, om han börjar skälla och / eller hoppa, fast korrigera honom. Han vet att korrigeringen avser oönskat beteende. Upprepa så ofta som du behöver. Det tar inte många repetitioner för en intelligent hund att lära sig att undvika de dåliga beteende.
Hundar gillar att sova i en stor hög. De är flockdjur, trots allt, och det är vad som verkar normalt och önskvärt för dem. Det bästa för honom är att gräva under täcket och sova bredvid dig. Ibland kräver honom att sova i ett annat rum gör honom orolig, vilket kan resultera i detta beteende. Så var låt du honom sova? Lade sin låda i sovrummet och låt honom sova där. Fäst honom till dig eller din säng med hans koppel. Efter ett par nätter för att sova på golvet fäst vid dig, kommer han lära sig att göra det på egen hand.
Är det möjligt att uppnå detta ikoniska bilden från 1950-talet? Mannen i rökrock satt i sin fåtölj läste tidningen och rökte pipa, den goda fru på soffan stickning, och trogen Fido sover på sin herres fötter. Åh, det tror jag inte. Inte på grund av hunden – Jag tror att vi kan uppnå detta med Fido. Det är resten av bilden jag tror inte kommer att hända i dessa dagar!

Fördelar med att äga en boxer
Hus Breaking Envisa Hundar
Bladder problem hos hundar
Topp 10 Mix hundar: hitta rätt Companion för dig
Vanliga livsmedel anses vara farliga för katter
Tips för att göra Goat Hus för getter
Hur Nosparti en hund
Enkla steg-för-steg instruktioner om hur att bada en häst
Massera Hundar
Allt om rasen: Chihuahua
Planerar att köpa en Siberian Husky? Läs denna ras Primer

Leave a Reply