Hur du vet om du är redo för en katt

Katter, dessa små små tigrar är så bedårande. Du kanske har stött en medan promenader, eller kanske du har vågat sig in i lokala djuraffären bara för att ta en titt, och hamnade lämnar med lusten att köpa en kattunge. Även katter är söta att titta på de kan utmana varelser att leva med. Många ofta förbiser vad som krävs för att höja en katt eftersom de tror att de är oftast reserverad och oberoende. Det är samma personer som hamnar överge dessa katter på gatorna, eller sätta dem för adoption via webben.
Om du vill vara den stolta ägaren av en katt, men är inte säker på om du är redo att äga en, ta en titt nedan och se om du har vad som krävs.
Håravfall-Cats kasta en hel del. Shedding faktiskt beror på rasen av katt, men de fäller ändå. Katter sprida mer på sommaren och mindre på vintern. Dessa små killar kommer att lämna håret på dina soffor, sängar, mattor, golv, mattor, mat, disk toppar och mycket mer. Så om du inte kan hantera håret sedan en kattunge för en rumskompis kan vara ett problem.
Distansering-katter är reserverad små killarna, men många är motsatta när de är kattungar när de söker uppmärksamhet och speltid. Många människor helt enkelt inte gillar katter eftersom de är så självständiga och inte så lojala som deras hund följeslagare. Visst kommer de hälsar du när du kommer in, men de kanske inte vill att du ska klappa dem, eller för att du ska sitta bredvid dem tills de är redo. Klappa dem på fel sätt eller vid fel tidpunkt och du kan få lite repor och väsa de verkar vara mycket temperamentsfull varelser.
Armod (petting, utfodring) – Katter behöver matas och klappad. När de kommer till vet du att de oftast kommer cuddle i knät och låg där under långa perioder, kanske du hittar dem också att dela säng med dig. För att förhindra kasta rekommenderas att kattens päls borstas dagligen. Varje ras av katt skiljer till exempel, kommer en Maine Coone med massiv hår behöver borstas mycket och tränas ofta för att förhindra att hår från mattor.
Ekonomi – sjukhus visits/neutering- sjukhusräkningar och hälsokontroller kan nå upp till $ 1000-talet. Om du inte har pengarna för att hosta upp så du inte kan garantera den bästa hälsan för ditt husdjur.
Gör Duty-Kan du rengöra en kattlåda flera gånger om dagen?
Tolerans-hona katter när värmen har en mycket guttural mjau som ofta varar hela natten i månader i taget. Denna mjau är ett samtal med nöd och kan bli ganska irriterande, kvinnor måste kastrerad. Hankatter behöver ofta kastrerad för att minska risken för dem urinera i huset, märkning territorium, och slåss. Spay / Kastrering kan kosta $ 50 – $ 180 dollar.
Grooming-Det beror på rasen av katt, om din katt har en mer unik och tjock päls då du kommer sannolikt behöva en trimning tjänst en gång i veckan.
Glöm inte att det finns alltid diverse artiklar att köpa som, mat, loppor behandlingar / leksaker / liter / pooper scooper / borstar mm

Hur man korrekt borsta hund
Min fantastiska Dog Story:
Pet Guide: Old Danish Pointing Dog
Deodorizing en dammsugare naturligtvis
Holistic Pet Care – vibrerande terapier
Man Shih-Tzu Vs Kvinna Shih-Tzu …Vilket vill du ha?
Tips för rengöring Olycksfall under inbrott din nya valp
Project One Jackson Square
Fisk akvarium Överväganden
Uppmärksamhet Pooper Scoopers: Hur grön är du?
Kan din hund Kennel Hosta?

Leave a Reply